Pentru ea

# modele pentru o zi #femei normale #frumusete

Frumusetea nu tine cont de varsta! 8 femei normale au ales sa devina modele pentru o zi

Inceputul primavarii a fost si va fi intotdeauna despre femei, este perioada din an in care celebram feminitatea si frumusetea. Brandul romanesc Femi.Eko lanseaza in luna martie campania Diversity by Femi.Eko, pentru a pune in valoare frumusetea, diversitatea si unicitatea femeilor. Scopul principal al acestei campanii este de a arata lumii intregi faptul ca frumusetea vine in toate formele, marimile si culorile, si ca nu exista o singura definitie a ceea ce inseamna sa fii o femeie frumoasa.

 

Astfel, 8 femei normale au ales sa devina modele pentru o zi, in cadrul sedintei foto Diversity by Femi.Eko. Le-a unit dorinta de a-si depasi limitele si de a prezenta frumusetea femeii dincolo strandarde, de tiparele din revistele de moda si social media. Alina, Denisa, Luiza, Gratiela, Andreea, Diana, Lavinia si Anca, au fost modele pentru o zi. Femei frumoase si joviale, diferite ca tipologie, varsta, marimi, care au insufletit cu bucurie produsele menstruale Femi.Eko.

Ele au ales sa inspire si alte femei, sa se simta bine in pielea lor, sa isi poarte cu mandrie si sa isi arate imperfectiunile si vergeturile, intr-o declaratie de iubire fata de propriul corp, care este frumos si dincolo de ceea ce normele sociale dicteaza ca fiind "acceptat".

Chiar daca trec lunar prin astfel de momente, pentru multe dintre femei poate parea greu sa isi expuna corpul in public, mai ales, prin a se afisa in lenjerie intima, a vorbi liber despre menstruatie, incontinenta, infertilitate, nastere si chiar accidente ce au pus o stampila pe corpul lor. Cele 8 femei puternice au dovedit ca prin acceptarea propriului corp, orice femeie poate depasi barierele sociale, si poate avea incredere in sine si ca urmare poate fi mai implinita cu sine insasi.

"Femi.Eko este despre fiecare femeie, indiferent de varsta sau nevoi. Menstruatia nu tine cont de frumusete, ci, pur si simplu, se intampla natural, inevitabil si este parte din viata oricarei femei. Incontinenta nu este ceva ce alegem, precum si provocarile perioadei post-natale. Toate aceste aspecte construiesc femeia moderna, mereu in miscare, care are nevoie de acceptare a propriului corp, care este in cautare de mai mult confort si care are grija de sanatatea ei si de viitorul Planetei. Pentru ca menstruatia nu tine cont de normele sociale, de cm, de culoarea parului, etc, Femi.Eko vine impreuna cu aceste femei minunate, in luna Femeii sa iti aduca aminte ca esti minunata asa cum esti, si trebuie sa iti iubesti corpul pentru ca si el te iubeste neconditionat. Si pentru ca ne dorim sa aducem valoare in viata oricarei femei, ca ea sa se simta bine in propriul corp inclusiv la menstruatie, in luna martie, am pregatit o campanie cu preturi speciale la produsele menstruale. Astfel, oferim dreptul oricarei femei sa descopere beneficiile lenjeriei intime menstruale, libertatea de miscare si confortul fizic si mental, care iti mentin sanatatea si ofera corpului o dovada a iubirii. Noi, la Femi.Eko, credem ca diversitatea, este o caracteristica ce ne face speciale, si vrem sa normalizam "normalul", indiferent de forma lui, pentru fiecare dintre noi suntem diferite si frumoase in felul nostru, UNIC."- Narcisa Christiansen, CEO & Founder Femi.Eko

Iubirea de sine apare atunci cand te accepti, te apreciezi si iti esti recunoscatoare tie insati. Brandul romanesc exista cu acest principiu, de a te face sa te simti confortabil,  in echilibru cu tine, oriunde si oricand. Alegand produsele menstruale potrivite, ai toate motivele sa te iubesti! Femi.Eko: care for you, care for the Planet!

Mai multe detalii despre produsele menstruale reutilizabile pe https://femieko.ro/.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului