Pentru ea

# eliminare gel de unghii #gel de unghii #unghii

Cum poti indeparta unghiile cu gel acasa

Unghiile cu gel sunt festive, frumoase si ies usor in evidenta. Daca ai ales sati pui unghii cu gel si vrei sa le indepartezi fara sa mergi la salon este important sa urmezi cativa pasi simpli, pentru ca unghiile sa nu aiba de suferit.

Cum sa-ti indepartezi unghiile cu gel acasa

Pentru a indeparta unghiile cu gel acasa, este important sa protejam unghia prin hidratarea cu creme sau ulei de masline pentru a-i oferi nutritia si puterea pierduta din cauza smaltului. Inainte de a incepe procesul de indepartare, trebuie sa decidem daca vrem sa folosim acetona sau alte metode mai putin agresive. Este necesar sa avem la indemana un castron, bumbac, un tei, folie si apa fierbinte.

Pentru a indeparta unghiile de gel cu acetona, putem incepe prin a limita gelul cu miscari care merg intotdeauna in aceeasi directie, obtinand un strat mai subtire de gel. Apoi, putem umple un castron cu acetona si sa inmuiem unghiile timp de cel putin 30 de minute. Dupa acest timp, putem verifica cum acrilul incepe sa creasca pana cand ajunge la suprafata unghiei. Odata ce acest lucru se intampla, unghia trebuie reparata si hidratata cu ajutorul uleiurilor sau vaselinei.

Pentru a accelera si preciza procesul, putem folosi folie de aluminiu. Procesul de eliminare a smaltului este acelasi, iar putem taia lungimea unghiei artificiale pentru a defini indepartarea acesteia. In loc sa scufundam unghiile in acetona, putem inmuia o minge de bumbac cu acetona, asezand-o deasupra unghiei si infasurand-o in folie de aluminiu pentru a provoca un efect de caldura. Dupa 15 minute, putem indeparta aluminiul si putem vedea cum acrilul a disparut.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare