Pentru ea

#garderoba capsula #articole vestimentare #stil

Ce articole adaugam in garderoba capsula

Garderoba capsula a devenit un concept din ce in ce mai popular tocmai datorita faptului ca se concentreaza pe o colectie de articole vestimentare versatile, mereu actuale si usor de asortat cu orice. Pe langa faptul ca ofera un aspect actual si mereu la moda, garderoba capsula include si partea sustenabila a modei, ceea va poate ajuta sa va axati pe mai putine articole, dar mai calitative, care pot fi purtate ani la rand.

 

Garderoba capsula cu ajutorul Aliexpress

Avand in vedere ca lumea modei a ajuns la un nivel de versatilitate atat de mare, puteti cu usurinta sa gasiti articole care sa vi se potriveasca din punct de vedere stilistic. Asadar, una dintre optiuni ar fi cea aceea de a consulta magazinele online Aliexpress de unde puteti alege dintr-o varietate de articole care sa va ajute sa construiti o garderoba de baza. Printre acestea se numara blugii simpli, tricourile fara imprimeu, sacouri, cat si Aliexpress rochii atat midi, cat si maxi, ideale in orice situatie. Datorita preturilor accesibile, Aliexpress este o optiune foarte buna in ceea ce priveste achizitionarea articolelor din garderoba de baza, astfel ca puteti plasa comanda Aliexpress foarte usor, profitand si de un cupon Aliexpress care sa va ajute sa economisiti atat pentru Aliexpress rochii, cat si pentru alte articole dorite.

Articole de baza pe Sinsay online

In acelasi timp, si alte magazine vin in intampinarea dvs. cu idei si oferte in ceea ce priveste garderoba capsula, iar unul dintre acestea este Sinsay. Cu o varietate de articole de baza, Sinsay online va propune cateva idei din gamele de Sinsay rochii simple, atat mini, cat si midi sau maxi, Sinsay blugi cu diverse croiuri, precum flare, evazati, mom, drepti sau skinny, printre altele. In acelasi timp, in garderoba de baza, puteti adauga si Sinsay tricouri simple, fara imprimeuri sau cu imprimeuri minimaliste, in culori de baza sau nonculori, precum alb sau negru. Asadar, nu ezitati sa consultati gama de promotii Sinsay online (Sinsay rochii, Sinsay blugi, Sinsay tricouri si alte promotii Sinsay pentru articole de baza) pentru a profita de articolele de baza ideale pentru a va construi o garderoba capsula care sa nu se demodeze pentru multi ani de acum inainte.

Oferta sustenabila About You

O alta optiune de magazin online care sa va ajute sa achizitionati articole de baza pentru garderoba capsula ar fi oferta About You. Pe langa articolele clasice calitative (About You rochii, fuste, pantaloni, blugi, tricouri, pulovere, sacouri, trenchuri sau paltoane) si preturile accesibile, puteti profita si de About You haine sustenabile, concepute in mod responsabil, fapt care ajuta la reciclarea materialelor si stoparea procesului de poluare a industriei textile. In acest fel, About You sustine importanta garderobei de baza, venind in intampinarea dvs. cu un cod reducere About You. Pe langa diverse About You haine de baza, puteti profita si ofertele in ceea ce priveste accesoriile din garderoba de baza, de la genti si incaltaminte potrivite articolelor de imbracat, pana la bijuterii, esarfe sau ochelari de soare.

Asadar, ideea de garderoba de baza va poate ajuta sa investiti in produse de calitate pe care sa le purtati ani la rand. Mai mult, va ofera posibilitatea sa creati mai multe combinatii vestimentare tocmai datorita articolelor versatile. Indiferent ca preferati articolele din comanda Aliexpress (Aliexpress rochii sau alte articole promotionale prin cupon Aliexpress), gamele Sinsay online (rochii Sinsay, blugi Sinsay, tricouri Sinsay sau altete) sau About You haine sustenabile alaturi de un cod reducere About You (About You rochii, spre exemplu), cel mai important lucru este sa va simtiti bine cu alegerile pe care le-ati facut.

FOTO: pexels.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare