Pentru ea

# marimi mici # marimi mari # tricouri ieftine #tricouri

Tricouri ieftine pentru fiecare: marimi mari si mici

Singurul lucru mai bun decat un tricou este un tricou ieftin. Iata cat de usor este sa-l gasesti!

Cauti tricouri cu preturi mici? De aceea suntem aici. Va facem astazi o confidenta. Am descoperit un magazin online de tricouri en-gros cu o oferta de preturi wow!

Esti in cautarea unor tricouri de buna calitate?

Cele mai potrivite tricouri ieftine sunt cele pe care nu le gasesti nicaieri altundeva. Iar cei de la tricouriengross.ro sunt disponibili pentru a va ajuta sa le gasiti.

Acest magazin a incheiat parteneriate cu foarte multi designeri si marci independente din intreaga lume, astfel incat sa puteti gasi tricoul perfect - cel care va vorbeste intr-un mod in care niciun alt tricou nu a mai facut-o pana acum. Ofera tricouri in toate stilurile, culorile si marimile pe care ti le-ai putea dori vreodata, asa ca, indiferent daca esti in cautarea unui tricou mulat sau a unui tricou larg, portofoliul lor are cu siguranta ceva pentru fiecare.

Veti gasi, de asemenea, o gama larga de marimi in fiecare stil (inclusiv marimi mari), asa ca, indiferent de silueta ta, vei avea o optiune. Si daca nu o au? Doar cere! Echipa lor va face tot posibilul pentru a gasi tinuta perfecta pentru tine, fara costuri suplimentare.

Credem ca toata lumea ar trebui sa aiba acces la haine grozave fara a da faliment, motiv pentru care oferta de tricouri ieftine pe care v-o aducem astazi in atentie este una binevenita, spunem noi.

Stim cu totii cat de importante sunt tricourile in viata noastra. Utile, practice, simplu de asortat, confortabile - cand spui tricou, practic spui o viata mai simpla.

In functie de material, de cantitate ori de model, puteti alege exact ceea ce va doriti.

Exista in acest magazin online imbracaminte din bumbac, din iuta, poliamida, poliester, acril, bumbac si acril etc.

Culorile sunt si ele bogate: rosu in diverse nuante, roz, verde, portocaliu, albastru, gri, violet, maro, galben, alb etc.

Marimile variaza de la S la 8XL (XS, XS/S, XXS, XXS/XS, S/M, M, M/L, L, L/Xl, XL, XL/2XL. 2XL, 2XL/3XL, 3XL, 4XL, 5XL, 6XL, 7XL, 8XL) pentru femei si barbati, iar pentru copii gasiti hainute de la 0 la 14 ani.

Hainele pot fi cu maneca scurta, 3/4, 5 paneluri, 6 paneluri, 7 paneluri, cu buzunar, captusite, cu fermoar, cusatura laterala, cu gluga, fitted, la baza gatului, maneca lunga, raglan, slim fit, T-back, tubular, V la gat.

Producatorii sunt numerosi, cum va spuneam anterior: American Apparel, Anvil, Asqyith&Fox, Comfort Colors, Designed to Work, Ecologie, Gildan, Henbury, Just Cool, Just Hoods, Just Polos, K-UP, Kariban, Kimood, Legend Word Wide, Mumbles, Neoblu, Olima, Premier, Skinniit, So Denim, SOL`S, TriDri, UB Classics, etc.

Daca aveti de gand sa achizitionati tricouri pentru imprimare, foarte bine. Este o adevarata afacere sa cumperi tricouri cu 4 lei si sa le vinzi cu 50-100 lei. Plus de asta, cei de la tricouriengross.ro ofera si solutii de printare pentru produsele aflate in portofoliu.

Gama lor de textile nu contine doar tricouri ieftine, ci si alte produse pentru femei, barbati si copii, precum hanorace, polare, jachete, articole pentru copii, masti, sepci, etc. Au in magazin peste 48.000 de produse disponibile, deci luati-va timp ca sa alegeti in voie ceea ce doriti.

Cautati tricouri ieftine in diferite dimensiuni?

Daca sunteti proprietar de afacere sau pur si simplu doriti sa va faceti provizii de mai multe tricouri, avem o solutie pentru voi. Tricouriengross.ro ofera tricouri de calitate la un pret accesibil - si puteti comanda cate tricouri aveti nevoie!

Sunt o companie de imbracaminte cu ridicata, specializata in furnizarea de tricouri si alte articole de imbracaminte la preturi accesibile clientilor. Daca sunteti in cautarea unei cai simple de a va incepe propria afacere sau de a va aproviziona cu marfa de marca pentru magazinul dumneavoastra, va putem ajuta!

Ce preturi consideram noi ca incadreaza aceste produse in categoria de tricouri ieftine? Sa va dau cateva exemple:

  • tricou cu maneca scurt, unisex, din jerseu fin - pretul pleaca de la 2,75 lei
  • tricou unisex organic, din jerseu fin, cu maneca scurt, preturi de la 4,5 lei
  • tricou cu maneca lung, unisex, din jerseu fin, preturi de la 2,75 lei
  • tricou de dama din jerseu fin cu maneca scurt - preturi de la 5,53 lei
  • tricou pentru copii, Fine Jersey, cu maneca scurta - preturi de la 7,25 lei.

Au tricoul perfect pentru fiecare ocazie si stil. Fie ca sunteti in cautarea a ceva de purtat intr-o zi fierbinte la plaja sau a ceva care sa va faca toti prietenii invidiosi, exista solutii pentru fiecare.

Alege dintr-o varietate larga de culori si marimi astazi!

Cum trebuie sa arate un tricou bun?

Tricourile bune trebuie sa fie confortabile si sa se potriveasca perfect. Materialul din care sunt confectionate trebuie sa fie de calitate si sa fie usor de intretinut.

Ar trebui sa fie confectionate dintr-o tesatura respirabila, care nu te face sa transpiri, si ar trebui sa se potriveasca bine. Daca un tricou este prea stramt, veti risca sa faceti o iritatie pe piele. Daca este prea larg, va cadea tot timpul.

Design-ul trebuie sa fie atractiv si modern, cu imprimeuri sau mesaje care sa exprime personalitatea purtatorului. Culorile trebuie sa fie vii si sa nu se estompeze dupa cateva spalari.

Tricourile trebuie sa fie usor de asortat cu diferite tipuri de pantaloni sau fuste, astfel incat cel care le poarta sa poata crea diferite tinute in functie de ocazie.

Niste tricouri de calitate arata de parca abia asteapta sa fie purtate.

Le stiti pe acelea. Sunt moi si netede, dar nu prea moi si netede, ci exact cum trebuie. Nu au mirosuri ciudate, ceea ce este un adevarat avantaj. Ii pui pe tine si simti ca poti face orice, ceea ce este cam ceea ce iti doresti de la hainele tale.

Si apoi mai este vorba de potrivire: cele mai potrivite tricouri vor avea o croiala subtire, care sa va imbratiseze corpul fara a fi prea stramte sau prea largi.

Si, cel mai important: te fac sa te simti bine in pielea ta! Cand imbraci unul dintre aceste tricouri, stii ca arati minunat si ca toti cei din jurul tau vor crede la fel (pentru ca este adevarat!). Le poti purta cu orice ocazie - munca, scoala, petreceri... oricand! Si cand cineva iti complimenteaza tricoul? Vei avea un zambet pe fata toata ziua, pentru ca stii cat de minunat te simti sa porti ceva atat de perfect!

Apoi, tricouri trebuie sa fie accesibile din punct de vedere al pretului, astfel incat oricine sa poata sa-si permita sa le cumpere.

In concluzie, tricouri trebuie sa fie confortabile, de calitate, cu un design atractiv si usor de asortat, la un pret accesibil, iar cei de la tricouriengross.ro au exact ceea ce cautati.

FOTO:  tricouriengross.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare