Pentru ea

#stil #rochii #rochii 2012 #rochii vara 2012 #rochii vara

5 rochii de vara ideale pentru weekend

Odata cu primele semne de canicula, vaporoasele rochii de vara sunt ideale pentru un weekend relaxant. In zilele libere de la sfarsitul saptamanii, ultimul lucru pentru care iti doresti sa iti irosesti timpul pretios este privitul prelung in sifonier, fara nicio optiune lejera de vreme fierbinte.

Iata de ce a sosit momentul sa iti completezi garderoba cu rochii de vara chic, pentru care nu ai nevoie de accesorii si care iti transforma orice weekend intr-o ocazie minunata de a bucura de stil si confort in acelasi timp. Inspira-te din urmatoarele modele in tendinte si bucura-te cu adevarat de sezonul cald:

1. Rochia in blocuri de culori

Foloseste trendul blocurilor de culori in favoarea confortului si opteaza pentru o rochie de vara sport-chic, in cel putin 3 nuante: doua neutre si una puternica. Modelul lansat de Alexander Wang, cu reusita combinatie de negru, vernil si galben aprins, este un bun reper pentru acest stil:

2. Rochia pe un umar

Croiala pe un singur umar este din nou in voga, iar tu te vei simti ca o zeita intr-o rochie vaporoasa cu acest model seducator. Adauga si cateva volane si creturi in zona taliei, pentru un plus de modernitate, precum cele ale rochiei din linia Lord & Taylor:



Foto: refinery29.com

3. Rochia oranj

Culoarea-vedeta a verii, oranjul, este extrem de potrivita pentru o rochie de vara lejera, fina si racoroasa. Alege un model de camasa-rochie pentru acest trend si vei fi mai chic decat vedetele de la Hollywood.

4. Rochia galben-aprins

O alta nuanta populara pentru vara 2012, optimistul galben-aprins, nu trebuie sa lipseasca din tinutele unei iubitoare de moda veritabile. Poarta aceasta culoare luminoasa prin intermediul unei rochii diafane de vara, cu voal si curea subtire in talie, precum modelul colectiei recente Forever 21.



Foto: refinery29.com

5. Rochia din denim

Denimul se bucura de o revenire spectaculoasa in anul 2012. Iar cum o rochie de weekend din acest material nu poate fi mai chic si mai comoda, trebuie sa intri in posesia unui exemplar sezonul acesta.




Foto: refinery29.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului