Pentru ea

#tinute primavara vara 2012 #tinute primavara 2012 #stil #tinute vedete

Tinute de strada purtate de vedete in primavara 2012

Ce poate fi mai placut pentru o iubitoare de moda decat sa analizeze cu ochi critici cele mai interesante tinute de strada purtate de vedete in primavara 2012? Beyonce, Tori Spelling, Jennifer Lawrence, Krysten Ritter, Eva Longoria, Keri Hilson sau Camila Alves au atras atentia paparazzilor cu aparitiile lor chic in public.

Priveste si judeca. Tinutele de strada ale vedetelor abia asteapta sa treaca prin filtrul tau, pentru a-ti inspira alegerile vestimentare in primavara 2012.

Beyonce

Proaspata mamica Beyonce si-a afisat trupul zvelt pe strazile din New York intr-o pereche de pantaloni lejeri cu imprimeu de leopard, ochelari rotunzi negri si palarie cu bor lat, extrem de populara sezonul acesta. Pantofii roz aprins cu bot ascutit sunt un alt must have al anului, dar se potrivesc ei oare cu restul tinutei? Tu decizi.

Tori Spelling

Graviduta Tori Spelling si-a pus in evidenta burtica in timpul unei plimbari prin Manhattan cu ajutorul unei rochii-pulover cu dungi verzi, bej si maro, extrem de chic. Cureaua cu catarama XXL completeaza perfect aparitia actritei, care se pregateste sa devina mamica pentru a patra oara.



Foto: ivstatic.com

Jennifer Lawrence

Trendul marinaresc o prinde de minune pe Jennifer Lawrence: camasa alba cu decolteu in V, fusta maxi bleumarin si curea rosie ca focul, toate completate de sandale albe, fara pata. Ne place sau nu?

Krysten Ritter

Echilibrand perfect stilul feminin cu cel rock-chic, Krysten Ritter adauga un plus de indrazneata rochitei mov cu ajutorul jachetei din piele, bocancilor duri si esarfei imprimate cu cranii.



Foto: ivstatic.com

Eva Longoria

Eva Longoria nu renunta la eleganta nici cand se perinda in mijlocul zilei prin Manhattan. Iat-o zambitoare intr-o rochie bej mulata pe solduri si pantofi cu platforma negri.

Keri Hilson

Pantaloni in culorile curcubeului. Ochelari ca ai lui John Lennon si camasa alba, semitransparenta. Nu poti sa promovezi mai bine spiritul primaverii decat Keri Hilson si tinuta ei vesela.



Foto: ivstatic.com

Camila Alves

Camila Alves este escortata, precum o vedeta de top care se respecta, intr-o bluza alba feminina si pantaloni din denim mov, foarte chic si moderni. Sandalele nude merg de minune cu restul tinutei si ii fac silueta Camilei si mai zvelta.



Foto: ivstatic.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare