Pentru ea

#dantela #lana #imprimeuri #sosete #pantofi cu toc # buline polka

5 idei surprinzatoare pentru a purta pantofi cu toc si sosete

In primavara lui 2013, designerii propun o revenire a stilului boho chic, in care primeaza detaliile si creativitatea artistica. Daca iti place sa te joci cu tinutele tale, mizeaza pe combinatiile inedite si poarta sosete colorate cu pantofi cu toc!

Iata cateva idei interesante, care te pot ajuta sa iti construiesti o imagine originala, in care pantofii cu toc sunt perfect compatibili cu toc si sosete.

1 Sosete simple cu dantela si pantofi de piele

Pentru o tinuta sexy si rafinata poti purta o pereche de sosete simple cu dantela neagra, alaturi de pantofi clasici din piele. Pentru a-ti intregi tinuta, alege sa te imbraci cu pantaloni scurti din piele si o camasa diafana de culoare crem sau alba.


2 Sosete cu buline polka si platforme

In acest sezon, nu trebuie sa uiti sa iti cumperi si o pereche de sosete cu imprimeuri jucause, daca vrei sa te aliniezi tendintelor de top. Bulinele polka sau dungile asimetrice fac parte din recomandarile stilistilor in aceasta primavara.

Poarta o pereche de sosete de acest fel cu o pereche de platforme viu colorate si vei obtine o combinatie chic, foarte interesanta. Mizeaza pe culorile anului, cum ar fi albastru de Monaco, verde smarald sau violet african.

3 Sosete tricotate si pantofi Oxford

Pentru zilele racoroase, poti alege sa porti o combinatie de sosete tricotate si pantofi Oxford. Poarta sosetele peste un dres mat, pentru a crea un aspect stratificat, extrem de interesant.

4 Sosete negre cu lungime pana la glezna si pantofi rosii

Pentru un look sexy, precum cel al actritei Marylin Monoroe, poti incerca o noua combinatie surprinzatoare. Incalta-te cu o pereche de pantofi lacuiti de culoare rosie, pe care sa ii combini cu sosete scurte pana la glezna.

Poti purta aceste accesorii alaturi de o tinuta pretentioasa, cu fusta mini, rochie din dantela neagra sau pantaloni scurti de satin.

5 Sosete lungi cu sandale

Incalta-te cu o pereche de sandale clasice de culoare neagra, cu multe curele si toc inalt. Poarta pe dedesubt o pereche de sosete de lungime medie. Poti obtine un look fresh si interesant daca alegi sa imbraci o fustita cu imprimeu geometric.



Sursa foto: kittendamour.wordpress.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare