Stil de vedeta

#oscar 2015 #rochii oscar #tinute vedete #showbiz #oscar #stil de vedeta #rochii

Oscar 2015. Rochii sexy si elegante pe covorul rosu

Oscarul este, de departe, momentul maxim de stralucire al starurilor in lumina reflectoarelor. Iar covorul rosu de anul acesta a fost martorul unor aparitii de exceptie. Iata cateva dintre cele mai frumoase tinute pe care le-au imbracat vedetele la Dolby Theatre din Los Angeles:

Emma Stone

Sursa foto: whowhatwear.com

Emma Stone, una dintre actritele nominalizate pentru cel mai bun rol secundar, si-a facut aparitia intr-o rochie aurie, brodata cu dantela si paiete, cu un slit inalt si cu spatele gol.

Gwyneth Paltrow

Sursa foto: Hepta

Gwyneth Paltrow a purtat la Gala Premiilor Academiei de Film o rochie mulata, roz pal, cu un umar dezvelit, semnata Ralph & Russo. Rochia i-a pus in valoare silueta perfecta.

Citeste si:

8 manichiuri de la care n-ai sa-ti poti dezlipi ochii

Angelina Jolie sau Jennifer Aniston. Care ti se pare mai stilata?

5 tratamente homemade pentru pielea uscata

 

Chrissy Teigen

Sursa foto: Hepta

Chrissy Teigen a venit la Gala pentru a-si sustine sotul, pe John Legend, insa ea a fost o aparitie de exceptie. Fotomodelul a purtat o rochie uluitor de sexy, semnata Zuhair Murad. Culoarea, un albastru Frozen, i-a complimentat perfect nuanta inchisa a pielii.

Marion Cotillard

Sursa foto: popsugar.com

Marion Cotillard a parut initial o dezamagire pentru cei care se asteptau sa fie o aparitie extravaganta, asa cum a obisnuit pe toata lumea. Frumoasa actrita si-a facut aparitia pe covorul rosu intr-o rochie alba, simpla, din colectia Dior Couture. Insa mesa din piele neagra de pe spatele rochiei a fost "accesoriul" care i-a conferit tinutei prestanta de Oscar.

Jennifer Lopez

Sursa foto: Hepta

Tinutele sexy pe care Jennifer Lopez obisnuieste sa le poarte nu mai sunt o surpriza. Cu toate acestea, de fiecare data cand iese in lumina reprectoarelor, artista reuseste sa lase audienta cu gura cascata. Asa cum a facut-o si noaptea trecuta, atunci cand a pasit pe covorul rosu purtand o rochie din tul intr-o nuanta fard. Creatia, care face parte din colectia de toamna 2014 Ellie Saab, a fost brodata de sus pana jos cu perle, pietre Swarovky si paiete, ceea ce i-a conferit un plus de feminitate.

Jennifer Aniston

Sursa foto: Hepta

Desi are 46 de ani, Jennifer Aniston a demonstrat inca o data ca are un trup de zeita. Actrita a purtat o rochie Versace, cu un decolteu in forma de inima, si cu partea de jos semi-transparenta, care i-a lasat picioarele la vedere.

Lupita Nyong’o

Sursa foto: Hepta

Frumusetea exotica a actritei Lupita Nyong’o a fost extrem de bine pusa in valoare de rochia alba cu perle, din colectia Calvin Klein, care a intrat in contrast perfect cu pielea ei ciocolatie.

Behati Prinsloo si Adam Levine

Sursa foto: Hepta

Felicity Jones

Sursa foto: Hepta

Cate Blanchett

Sursa foto: Hepta

Cine crezi ca a aratat mai bine la Oscarurile din acest an?

Sursa foto: popsugar.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului