Stil de vedeta

# bijuterii vedete #vedete Oscar # stil de vedete #gala oscar #oscar #gala Oscar 2015

Bijuterii spectaculoase purtate de dive la Gala Premiilor Oscar 2015

Tinutele pe care le-au purtat celebritatile pe covorul rosu de la Teatrul Dolby din Los Angeles, acolo unde duminica seara s-au decernat premiile Oscar, sunt motiv de inspiratie. Iata ce accesorii au scos in lume vedetele de la Hollywood:

Coliere statement

Show-ul din acest an le-a oferit atat criticilor de moda, cat si celor care indragesc aceasta gala ocazia sa admire nu doar obisnuietele bijuterii pretioase, din aur alb si cu diamante cu multe karate. Anul acesta, "vedete" au fost colierele statement din perlute colorate.

Scarlett Johansson

Proaspata mamica Scarlett Johansson a uimit pe toata lumea cu silueta sa, subliniata de rochia verde smarald creatie Ateliere Versace. Insa in intreaga tinuta, bijuteriile au fost cele care i-au dat greutate. Colierul urias care ii imbraca practic gatul, coborandu-i inspre umeri si pana in decolteu, a atras atentia tuturor. La fel si cerceii asimetrici.

Cate Blanchett

Cate Blanchett si-a accesorizat rochia neagra simpla cu un colier turcoaz Tiffany & Co despre care ai fi zis ca e cumparat dintr-un butic de la scara blocului. Cu toate acestea, cele doua elemente au fost puse in valoare unul de celalalt.

Citeste si:

Oscar 2015. Rochii sexy si elegante pe covorul rosu

8 manichiuri de la care n-ai sa-ti poti dezlipi ochii

Angelina Jolie sau Jennifer Aniston. Care ti se pare mai stilata?


Margot Robbie

Tot o rochie neagra, dar de data aceasta cu un decolteu urias, un "V" adanc, a purtat si Margot Robbie. Actrita a mizat pe rochia neagra cel mai probabil din doua motive: in primul rand pentru ca e o solutie sigura in astfel de ocazii, dar si pentru a evidentia pretiosul colier Van Cleef and Arpels, realizat din diamante, safire si dintr-un ciucure de margele albastre.

Diamante si pietre pretioase

Dar, ca de la orice astfel de ceremonie importanta nu puteau sa lipseasca nici bijuteriile super valoroase.

Jennifer Lopez

Pentru a-si accesoriza rochia de printesa creatie Ellie Saab, Jennifer Lopez a ales un set de bijuterii din diamante si platina Neil Lane. Pretul unei astfel de "colectii"? Nu mai putin de 2,5 milioane de dolari.

Nicole Kidman

Iar daca ti se pare mare acest pret, ei, bine, afla ca Nicole Kidman a purtat la ea bijuterii in valoare de 7 milioane de dolari!

Rita Ora

Si mai scump de atat, mai exact 7,5 milioane de dolari, este pretul setului format din cercei si inel in stil victorian, semnat Lorraine Schwartz, pe care l-a purtat in seara galei Rita Ora.

Sursa foto: instyle.com, popsugar.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-de-vedeta

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare