Stiinta & Tehnologie

#umidificator aer #umidificator

Un cadou perfect pentru cei dragi, in orice anotimp

Cu siguranta te-ai lovit de acele momente in care trebuia sa faci un cadou si nu prea ai stiut ce ar fi potrivit, ce ar fi apreciat sau de unde sa iei ceva nici foarte comun dar nici foarte scump. Ce-ai zice de un obiect elegant, cu stil si care, in plus, stie sa creeze o stare perfecta de relaxare dupa o zi plina si agitata, cu o lumina calda si un miros usor de iasomie sau levantica?

 

Ei bine, un difuzor de arome SMART cu lumina ambientala ce o poti controla din telefon este perfect pentru astfel de ocazii. Unde il gasesti? Pe alecoair.ro, magazin online plin de produse dedicate unui aer sanatos si curat.  

Un astfel de aparat este A40 Blend, ce se remarca prin „abilitatile” sale dar si prin aspectul sau elegant.

Studii intregi au fost dedicate modului in care aromele naturale actioneaza asupra corpului uman. In special lavanda, dar si alte plante naturale au un efect direct asupra sistemului nervos, producand o stare de relaxare. Beneficiile acestor studii sunt incorporate astazi in tehnologia moderna ce ne-a adus aparate inteligente care ne ajuta sa indepartam usor stresul de peste zi.

Revenind la A40 Blend, acest aparat este extrem de usor de folosit si foarte inteligent. Se poate conecta prin WiFi la o aplicatie pe care o poti descarca pe telefonul sau tableta ta. De aici poti controla lumina emisa de aparat dintr-un spectru de cateva zeci de mii de culori RGB, poti alege modul de lucru, intermitent sau continuu ori il poti opri si porni de la distanta, daca vrei sa gasesti, cand te intorci acasa, aerul plin de aroma ta preferata. Daca nu vrei sa mai folosesti modul de aromaterapie, il poti folosi doar ca lampa de noapte, alegand nuanta favorita care sa iti coloreze visele.

Cui poti face un astfel de cadou? Probabil oricui, dat fiind modurile diferite de intrebuintare. Poti crea propriul salon de aromaterapie la tine acasa sau il poti lasa in camera copiilor sa le tina de urat celor mici ori, de ce nu, poti sa il asezi pe birou sa iti indulceasca zilele grele de la birou.

A40 Blend, alaturi de multe alte aparate special create pentru relaxare prin aromaterapie sau pentru controlul calitatii aerului, poate fi gasit in magazinul online AlecoAir.ro

FOTO: alecoair.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea