Stiinta & Tehnologie

#reducere consum energie #protectie mediu #mediu #protectia mediului

Reduci consumul si protejezi si mediul. Save with Franke!

Te-ai gandit vreodata cum ar arata viata ta fara tehnologie? Fara roboti harnici care sa-ti rezolve micile sarcini zilnice, fara ecrane luminoase care sa-ti faciliteze comunicarea… o reala catastrofa in era digitala, cand totul este despre confortul propriu, asa-i?

 

Adevarul este ca nu totul se rezuma la cele cateva minute pe care le economisesti apeland la diverse dispozitive electrocasnice, nici la cei cativa lei pe care ii pastrezi in portofel in perioada reducerilor. E despre cum te poti bucura de toate acestea, in acelasi timp impactand cat mai putin mediul inconjurator. In definitiv, pe lista resurselor ce ar trebui salvate merita incluse, pe langa cele materiale sau de timp, chiar si cele naturale.

Eficienta produselor sustenabile

Daca esti tentat sa crezi ca alegerile tale nu pot face diferenta, e timpul sa-ti schimbi opinia! Orienteaza-te spre optiunile ce protejeaza natura si vei fi surprins sa descoperi cat de multe ai de castigat. Franke isi doreste sa fie o companie avansata din punctul de vedere al sustenabilitatii, iar acest fapt se oglindeste in toate initiativele. „Save with Franke” este o campanie ce incurajeaza adoptarea unui stil de viata ecologic si surprinde importanta perspectivelor de viitor.

Prin intermediul produselor incluse in aceasta campanie poti reduce consumul si optimiza costul facturilor la utilitati cu pana la 20%! De exemplu, prin achizitionarea unei baterii Vital te bucuri de apa filtrata, de cea mai inalta calitate posibila, contribui activ la reducerea deseurilor din plastic si economisesti pana la 400€ anual in comparatie cu apa imbuteliata.

In plus, mare parte dintre produsele Franke sunt realizate din otel inoxidabil, care provine in proportie de 70% de la materiale reciclate din surse de inalta calitate la nivel global. Si nu, nu ar trebui sa-ti faci griji cand vine vorba de durabilitate, deoarece inoxul Franke contine concentratii specifice de nichel si crom, ce il fac deosebit de rezistent.

Franke, pentru alegeri inspirate

Ai fost vreodata reticent in a face o achizitie din cauza costurilor pe termen lung? Te intelegem perfect, insa acum ai sansa sa-ti schimbi perceptia!

Masina de spalat vase incorporabila FRANKE FDW 614 D10P DOS C foloseste doar 9,5 litri de apa intr-un ciclu de spalare, comparativ cu alte produse de pe piata ce utilizeaza chiar si 15 litri. Beneficiaza de consum redus de energie si resurse optimizate, dar si de programe eco-friendly (Eco 50 sau Eco). Este dotata cu sistem de siguranta Acqua Stop si impresioneaza prin silentiozitate.

Nici hota FMY 907 MG BK nu ar trebui sa-ti lipseasca din casa! Face parte din clasa energetica A+ si poate filtra pana la 700 m3/h de aer. Are mod de functionare cu evacuare exterioara si/sau reciclare, iar designul este de-a dreptul impresionant!

Varietate la pret reduse

In oferta „Save with Franke” poti gasi atat cuptoare, plite, frigidere, hote, masini de spalat, dar si baterii pentru chiuvete. Alege din aceasta selectie speciala cu pana la 20% reducere si depaseste-ti limitele propriilor asteptari! Noi zicem ca e momentul ideal sa faci o schimbare. Tu ce crezi?

FOTO: frankemagazinonline.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea