Stiinta & Tehnologie

#WhatsApp #mark zuckerberg #aplicatie

Mark Zuckerberg a facut anuntul! Ce se intampla de acum inainte cu aplicatia WhatsApp

 

 

Este bine stiut faptul ca Facebook, Instagram si WhatsApp ii apartin lui Mark Zuckerberg, insa ce nu stie multa lume este ca „parintele” acestor retele de socializare si aplicatii incearca zilnic sa le imbunatateasca.

Si, dupa ce Facebook si Instagram au trecut deja prin mai multe modificari, acum se pare ca a venit randul WhatsApp sa isi schimbe putin aspectul. Astfel, presa din strainatate noteaza ca Mark Zuckerberg a luat decizia ca si pe  WhatsApp sa fie posibil un lucru care pana acum nu exista pe aceasta aplicatie.

Din cate se pare, unii utilizatori deja se bucura de update, in timp ce altii trebuie sa mai astepte putin. Insa despre ce este vorba? Ei bine, de acum va exista si pe WhatsApp posibilitatea ca persoanele sa reactioneze la mesaje cu diferite emoticoane: inima, fata care rade, fata uimita, fata care cere scuze si cea cu mainile incrucisate. Acest lucru se face atingand si mentinand apasat mesajul la care persoanele vor sa reactioneze, la fel cum este si pe celelalte retele de socializare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea