Stiinta & Tehnologie

#smartwach #smartwatch Samsung #samsung

5 motive pentru care sa alegi un smartwatch

Te-au convins prietenii sa iti iei un smartwatch deoarece ai observat cate functii moderne iti ofera acesta sau ti-ai propus sa te bucuri de dispozitivele digitale noi aparute pe piata tech, sa iti usurezi viata de zi cu zi si sa te bucuri de mai multa libertate cu un altfel de device?

 

Daca ai raspuns afirmativ la intrebarile anterioare, insa inca nu esti convins sa investesti intr-un smartwatch, atunci iata cele 5 motive pentru care te vei indragosti de acesta inca de la prima purtare!

Forme pentru fiecare gust

Smartwatch-urile ofera utilizatorilor forme speciale, precum un design rotund, oval, patrat sau dreptunghiular. Versatilitatea unui smartwatch Samsung, Lenovo, Huawei, Apple sau alte branduri de renume pun la dispozitie numeroase posibilitati pentru outfiturile tale, dar si pentru stilul de viata si gusturi.

Asadar, indiferent daca preferi o garderoba fashion sport, casual, business, nonconformista sau formala, ceasul smart va putea fi asortat cu orice piesa vestimentara!

Alaturi de cele 4 forme versatile ale ceasurilor smart, acestea pot avea cadrane diferite, precum cele cu interfata: traditionala, sport, eleganta, minimalista, nonconformista, moderna etc.

Paleta cromatica bogata si materiale deosebite

Ramanand in zona fashion, smartwatch-urile sunt disponibile in orice paleta cromatica. Daca preferi culorile inchise si reci in defavoarea celor deschise/ calde, atunci poti opta intre negru, verde, violet, albastru etc.

Cureaua ceasului poate fi fabricata din piele naturala, piele ecologica, piele artificiala, material textil, otel, plastic sau silicon, asa ca ai o arie extinsa de materiale din care poti opta. Totodata, ceasurile smart pot avea culori bogat pigmentate sau pastel, uni sau multicolore, cu design sau simple.

Ceasuri unisex, pentru femei si pentru barbati

Pune-ti personalitatea si gusturile la vedere cu un ceas smartwatch cu design feminin, masculin sau unisex. Doresti sa-l imparti pe acesta cu persoana iubita? Atunci alege un ceas unisex, asa se va asorta cu orice gust, gen sau varsta!

Toate aplicatiile la incheietura mainii

Asculti muzica la casti wireless si vrei sa schimbi piesa, insa telefonul tau este in geanta? Deschide aplicatia de muzica intocmai de pe interfata ceasului si schimba melodia! Vrei sa suni pe cineva? Intra in agenda. Vrei sa vezi cati pasi ai parcurs astazi sau sa-ti monitorizezi ritmul cardiac? Exact! Deschide aplicatia de pe smartwatch!

Alte functii pe care le poti utiliza direct din ceasul smart sunt:

  • Setarea notificarilor importante: intalnirile din calendar, alarmele, calculator;
  • Deschiderea galeriei foto;
  • Citirea notificarilor din social media;
  • Inregistrarea vocala;
  • Alte functii de fitness: monitorizarea somnului, calculul caloriilor, traseul parcurs, tipul de exercitii realizate: plimbare, jogging, mers pe bicicleta.
  • Aflarea situatiei meteo;
  • Monitorizarea locuintei si a electrocasnicelor smart de la distanta.
  • Accesul si deblocarea usilor cu aplicatiile smart ale ceasului.
  • Aflarea locatiei telefonului, in cazul in care l-ai pierdut din vedere.
  • Personalizare.
  • Aflarea rapida a orei exacte;
  • Navigarea GPS;
  • Achitarea produselor/ serviciilor direct cu smartwatch-ul.

Vei conduce in siguranta si usor

Deoarece ai harta la incheietura, datorita smartwatch-ului, aceasta va fi intotdeauna in campul tau vizual, asa ca iti va fi foarte usor sa verifici traseul parcurs din navigatia GPS. Cu atat mai mult, daca iti suna telefonul, vei vedea cine te suna si vei putea raspunde cu un simplu „slide”. Nu in ultimul rand, iti va fi mai usor sa schimbi melodiile ascultate in timpul condusului, fara a-ti schimba pozitia.

Smartwatch-urile sunt prezente in numeroase culori, modele si forme, asortandu-se cu siguranta cu vestimentatiile, cu stilul de viata, gustul si personalitatea ta. Tine minte ca un ceas smart nu este doar un dispozitiv ce-ti aduce zi de zi doar beneficii, ci este si un accesoriu statement si modern!

FOTO: pexels.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea