Stiinta & Tehnologie

#programare salon #salon

Descopera si aplicatia Stailer, versiunea simplificata pentru programari la saloane de infrumusetare

Traim alte vremuri fata de generatiile anterioare. Acum, prin accesarea unor simple aplicatii pe telefoanele noastre ne comandam mancare, cumparaturi necesare in casa, haine, incaltaminte si accesorii, ne platim facturile si cate si mai cate. Dar stiai ca acum te poti programa la un salon din orasul tau tot printr-o aplicatie?

 

Descopera si aplicatia Stailer, disponibila in Magazin Play, App Store sau App Gallery. O descarci si o utilizezi gratuit, indiferent de numarul de programari. Mai jos descoperi ce beneficii ai utilizand aplicatia Stailer.

Uita complet de sunat pentru programarile tale

Stim cu totii cam cate era de chinuitor inainte sa iti faci o programare. Sunai la saloanele cunoscute pana gaseai un loc disponibil, iar acela de cele mai multe ori era in alta zi sau la alta ora decat iti doreai. Trebuia sa astepti in telefon sa verifice receptionera agenda. Iar daca la niciun salon nu gaseai loc, apelai la sfantul Google. Ai fi putut crede ca astfel ai mai mult noroc, dar deja dupa 2 pagini prin care ai trecut si ai pierdut timp cu conversatiile telefonice tot n-ai gasit loc cand voiai. De-a dreptul epuizant. De ce sa nu lasi aplicatia Stailer sa-ti usureze treaba?

Dupa ce o instalezi iti creezi un cont sau te conectezi cu Facebook. Apoi selectezi filtrele de cautare si iti faci prima programare la salon cu Stailer. Nu te vei mai intoarce la metoda clasica de a te program! Filtrul activ iti gaseste, in special setand data si ora, saloanele care sa se plieze pe timpul tau. Pe Stailer sunt inscrise saloane din 41 de orase si ai o multitudine de servicii din lumea hair&beauty dintre care sa alegi. In plus, aplicatia devine propria ta agenda online, iar de acolo poti la fel de simplu cu cateva clickuri sa anulezi programarile cand nu mai poti ajunge. Nu ti se cere nici macar 1 leu!

Avantajele programarii online

Nu exista necesitatea de a crea ceva daca metoda clasica era potrivita, adica prin apel telefonic. Iata avantajele programarii online:

● Nu mai pierzi timp si energie. Te programezi in mai putin de 5 minute dupa ce primesti lista cu disponibilitati din orasul tau.

● Nu mai depinzi de programul de functionare al vreunui salon ca sa faci o programare. Te poti programa si noaptea prin aplicatia Stailer.

● Ai posibilitatea de a-ti face toate programarile necesare intr-o saptamana.

● Ai posibilitatea de a descoperi noi saloane si stilisti mai buni decat cei cu care te-ai obisnuit.

● Ai posibilitatea sa te programezi oricand, un lucru avantajos daca ai o urgenta.

● Alegerea iti apartine, nu vei mai face vreun compromis. Fiecare salon are toate informatiile necesare astfel incat sa nu iti para rau de ce alegi. Vezi poze din locatie, preturi, durata serviciilor, locatia saloanelor, recenzii ale altor clienti.

Aplicatia este utila atat femeilor, cat si barbatilor iubitori de servicii de infrumusetare. Iar acum totul este mai simplu in materie de programari cu Stailer. Instaleaza aplicatia si bucura-te si tu de flexibilitate, eficienta si rapiditate in a te programa.

Contact:

support@stailer.ro

Sursa foto: Stailer.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea