Stiinta & Tehnologie

# productie video #video

Serviciile de productie video, sansa ta de a deveni viral – in sensul bun!

Pentru un om de afaceri care detine sau administreaza o companie de succes, este important sa inteleaga noul tip de marketing. In momentul de fata, majoritatea activitatilor se desfasoara in mediul online, motiv pentru care fiecare business trebuie sa se adapteze la acest aspect, precum si la noile metode de promovare.

 

Cand vrei ca informatiile despre produsele si serviciile tale sa ajunga la persoanele potrivite, cel mai util instrument pe care il ai la indemana este reprezentat de videoclipuri. De altfel, acest tip de continut te poate conecta cu potentialii clienti, ajutandu-te sa le castigi increderea. Pentru a utiliza cum trebuie un astfel de instrument extrem de valoros, este recomandat sa colaborezi cu o firma care ofera servicii productie video.

Creeaza videoclipul potrivit alaturi de profesionisti!

VideoManiax este una dintre cele mai dinamice si promitatoare agentii de pe piata. Din moment ce echipa cunoaste domeniul marketingului online si este la curent cu toate noutatile din industrie, aceasta ofera unul dintre cele mai bune pachete de servicii de productie video din Romania.

Colaborand cu o agentie cu experienta in domeniu, ale carei rezultate vorbesc de la sine, ai mai multe sanse de a crea continut viral, in cel mai bun sens al cuvantului. In principiu, aceasta echipa este specializata in video marketing si in crearea de clipuri virale, pe diferite tipuri de platforme de social media.

Conform lui Ovidiu Joita, owner si fondator VideoManiax, „Video marketing-ul este viitorul, iar clipurile virale tind sa coste foarte mult. La VideoManiax, vom oferi astfel de filmulete la un pret sub cel al pietei. Investim in oameni, in idei, in computere noi si, nu in ultimul rand, in propriul proces de marketing, pentru a ne consolida brandul de productie video”.

Spre deosebire de alte companii care ofera servicii de productie video, agentia VideoManiax considera ca intelegerea business-ului, a publicului si a mesajului pe care afacerea ta isi doreste sa il transmita sunt elemente prioritare. Fara acestea, nu se poate demara procesul care va face ca firma ta sa se bucure de promovarea video pe care si-o doreste.

Care sunt etapele unei productii video de succes?

In cazul in care iti doresti sa afli cum ar trebui sa arate un pachet de servicii de productie video de calitate, iata cativa pasi care nu ar trebui sa lipseasca din intregul proces!

Dupa ce au fost setate obiectivele urmarite, se face research asupra publicului tinta, precum si asupra concurentei. Urmeaza formularea mesajului care se vrea a fi transmis prin clipul creat. Acesta se realizeaza printr-un brainstorming creativ, care conduce la identificarea ideii principale si a povestii.

Odata indepliniti acesti pasi, urmeaza „munca de creatie”. Mai exact, este vorba de scrierea scenariului si filmarea povestii. Toate acestea se incheie cu editarea si introducerea procesului de animatie. In cele din urma, un pachet de servicii productie video include postarea si promovarea continutului creat pe diverse platforme de social media si urmarirea rezultatelor.

Dupa cum iti dai seama, acest proces se poate dovedi deosebit de anevoios, mai ales pentru cei care nu au experienta in domeniu. Din acest motiv, ar trebui sa apelezi la agentia VideoManiax pentru a beneficia de cele mai bune servicii, precum si de clipuri care sa se plieze perfect pe profilul afacerii tale!

Articol realizat de www.iagency.ro

FOTO: pixabay.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea