Stiinta & Tehnologie

#WhatsApp #functii noi

Ce se intampla cu aplictia WhatsApp incepand cu decembrie 2022! Anuntul lui Mark Zuckerberg

Probabil una dintre cele mai folosite aplicatii din lume in acest moment, WhatsApp trece prin schimbari in aceste zile.

 

Potrivit unui anunt facut de Mark Zuckerberg, care este CEO Meta (compania care detine Facebook, Instagram si WhatsApp), aplicatia WhatsApp are, incepand cu data de 07 decembrie 2022, o noua functie: avatarele 3D!

Acest tip de avatare era deja activ pe Facebook, Messenger si Instagram, insa de acum va putea fi folosit si pe WhatsApp. „Aducem avatare pe WhatsApp! Acum iti poti folosi avatarul ca sticker in chat. Mai multe stiluri vor veni in curand in toate aplicatiile noastre”, a spus Mark Zuckerberg.

Dupa cum au anuntat reprezentantii WhatsApp, avatarul 3D poate fi creat direct din aplicatie si folosit in conversatiile pe care fiecare persoana le poarta.

„Avatarul tau este o versiune digitala a ta care poate fi creata din miliarde de combinatii de diverse stiluri de par, trasaturi faciale si tinute. Trimiterea unui avatar este o modalitate rapida si distractiva de a impartasi sentimentele cu prietenii si familia. Poate fi, de asemenea, o modalitate excelenta de a te reprezenta fara a folosi fotografia ta reala, astfel incat sa fie mai privata. Pentru multi oameni, aceasta va fi prima data cand cream un avatar si vom continua sa oferim imbunatatiri de stil, inclusiv luminozitate, umbrire, texturi de par si multe altele, care vor face avatarele si mai bune in timp”, a spus un reprezentant al WhatsApp

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea