Stiinta & Tehnologie

#pompa caldura #pompa de caldura

Pompa de caldura calitativa si sisteme performante disponibile la Hextech

Odata cu venirea temperaturilor reci, oamenii au inceput sa porneasca centralele termice, caloriferele si alte echipamente ce dau caldura care transforma spatiul personal intr-un loc numai bun de stat. Se pune problema facturilor mari si grijilor de maine, dar fara un mediu incalzit suficient conditiile de trai nu sunt cele mai bune. Caldura si apa calda sunt principalele componente de care o locuinta ar trebuie sa dispuna in sezonul rece. De aceea unii furnizori, cum ar fi Hextech, propun un echipament avantajos, pe care s-ar putea sa-l luati in considerare pentru spatiul industrial detinut.

O pompa de caldura calitativa poate fi folosita pentru producerea apei calde folosite la incalzire sau pentru apa calda menajera. Hextech dispune de sisteme complet echipate si dotate pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de tot ce-i mai bun.

Cum functioneaza o pompa aer-apa de la Hextech?

Pompa de caldura Mitsubishi este o pompa de caldura care functioneaza pe principiul aer-apa. Pe intelesul tuturor, aceasta isi ia energia din aer pentru a incalzi apa. Pompele de caldura se folosesc de multi ani si au nenumarate avantaje, dar pompa aer-apa nu era des intalnita, deoarece scaderea temperaturii din exterior nu favoriza performantele pompei. Tehnologia Zubadan incorporata reduce acest efect si ii da capacitatea de a functiona chiar si la temperaturi scazute.

Daca veti opta pentru o astfel de pompa trebuie sa stiti ca aceasta este utila si pentru producerea apei reci la climatizare. Veti reduce astfel costurile de instalare ale unui sistem nou. O astfel de pompa este utila atat intr-un spatiu industrial, hala spre exemplu, cat si acolo unde exista birouri. Cladirile care dispun de aceste pompe nu duc lipsa de apa calda nici atunci cand afara sunt temperaturi scazute. Chiar daca nu se foloseste antigel sau cantitatea este una redusa, nu exista riscul inghetarii al acestui sistem.

Instalarea trebuie facuta de o echipa de profesionisti

Pompa de caldura Mitsubishi Electric Zubadan poate fi controlata cu ajutorul unei telecomenzi. Aceasta poate fi utilizata de catre dumneavoastra pentru a programa anumite regimuri de functionare in anumite intervale orare. Unele functii pot fi conectate la internet, iar dumneavoastra puteti accesa sistemul direct de pe telefonul mobil. Interfetele mai avansate pot calcula energia furnizata si energia consumata.

Indiferent de tipul de pompa ales, instalarea trebuie facuta de profesionisti. Majoritatea defectiunilor se pot produce din cauza unei instalari precare, de aceea doar o echipa de specialisti o pot monta si o pot pune la punct. Hextech va pune la dispozitie atat sistemul, cat si o echipa specializata care sa se ocupe de instalare. Eficienta pompei de caldura este data  de la bun inceput de modul de instalare.

 

In pagina oficiala hextech.ro puteti gasi mai multe informatii despre aceste pompe, cat si despre alte sisteme ce pot fi folosi spatiului. Puteti contacta un membru al echipei Hextech pentru a cere mai multe detalii si pentru a propune o cotatie de pret. Apelati cu incredere la un furnizor si luati decizii care vor fi de folos pe toata perioada sezonului rece.

Contact:

+040723370889

office@hextech.ro

 

FOTO: hextech.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea