Stiinta & Tehnologie

# inchiriere masini bucuresti #masini inchiriat #inchiriere masini

Cat de diversa e oferta de masini de inchiriat in Bucuresti! Care sunt cele mai convenabile variante?

Daca vii frecvent in Bucuresti din strainatate sau dintr-o zona mai indepartata a tarii, e preferabil sa faci astfel de deplasari la distanta cu avionul sau cu trenul. Cele doua mijloace de transport te scutesc de efortul de a conduce ore in sir pe sosele care nu intotdeauna se prezinta in cele mai bune conditii.

Odata ajuns la destinatie, cea mai buna modalitate de a circula prin oras consta insa in a opta pentru serviciile unei companii ce ofera masini de inchiriat in Bucuresti. Doar in acest fel vei avea parte exact de modelul de automobil de care ai nevoie, pentru perioada in care iti este necesar.

Toate autoturismele oferite spre inchiriere au o vechime de cel mult 5 ani si sunt supuse unei verificari tehnice temeinice inainte de a fi inmanate clientilor. Sunt echipate mereu cu cauciucuri adaptate la sezon si au toate taxele si impozitele platite.

Principalele categorii de servicii de inchirieri auto

Cei mai multi clienti apeleaza la serviciul de inchirieri auto de scurta durata, care se dovedeste util in mai multe imprejurari, de exemplu daca ai multe drumuri scurte de parcurs pe durata a doua-trei zile, daca trebuie sa mergi la un eveniment monden sau la o intalnire de afaceri.

In acest caz, perioada minima de inchiriere este de o zi si sunt disponibile urmatoarele variante principale de masini de inchiriat Bucuresti:

• clasa Economy, cu modele precum Dacia Logan, Ford Fiesta, Opel Corsa, Ford Focus, Volkswagen Golf si Skoda Octavia;

• clasa Luxury, din care doritorii de masini de inchiriat in Bucuresti aleg, de regula, unul dintre urmatoarele modele: VW Touran, Mercedes Benz A Klasse, VW Passat, Audi A4, Mercedes Benz C Klasse, Mercedes Benz E Klasse, Mercedes Benz GLA si Mercedes Benz GLC Coupe;

• clasa SUV si 4×4, cu modele precum Dacia Duster, VW Tiguan, BMW X5 sau Mercedes Benz GLE.

Special pentru persoane juridice, a fost conceput serviciul de inchirieri pe termen lung, care se remarca prin faptul ca ofera solutii optime pentru finantarea, administrarea si intretinerea autovehiculelor utilizate de o firma.

Exista mai multe beneficii financiare si fiscale de care vei avea parte atunci cand optezi pentru aceasta varianta de masini de inchiriat in Bucuresti. Este vorba, de exemplu, despre deductibilitatea fiscala integrala a TVA-ului, care ajuta la cresterea capacitatii de finantare, datorita faptului ca masinile inchiriate nu sunt inregistrate in patrimoniul firmei. In plus, de sub responsabilitatea companiei ies si activitatile de mentenanta si administrare a parcului auto.

Un serviciu separat este cel de inchiriere microbuze, util in fiecare imprejurare in care un grup mai mare de prieteni, de colegi de serviciu sau de invitati la un eveniment trebuie sa se deplaseze impreuna. Oferta contine diverse modele de microbuze de 8+1 locuri, precum VW Transporter, Mercedes Vito si Mercedes Benz V Klasse.

Oferta este suficient de diversa pentru a-ti satisface deplin orice nevoie, indiferent daca e vorba despre deplasari personale sau in interes de serviciu, facute singur sau alaturi de alte persoane. Cu ajutorul unei firme de masini de inchiriat in Bucuresti, vei gasi intotdeauna drumul cel bun!

FOTO: freepik.com

 Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea