Stiinta & Tehnologie

#cumparare tableta #tableta 2020 #tableta

5 motive pentru care sa-ti achizitionezi o tableta in 2020

Piata tehnologica isi ia avant simtitor, iar producatorii aduc in prim plan dispozitive tot mai fiabile si multifunctionale. Tableta este unul dintre dispozitivele cele mai cautate in prezent. Nu are aceleasi dimensiuni reduse ca un telefon, insa nici nu e la fel de mare si greu de transportat precum un notebook sau un netbook.

Daca vechiul concept oferea utilizatorilor posibilitatea de a opera o tableta precum un laptop, insa cu proprietati tehnice mult mai reduse, versiunilemoderne imbina caracteristicile unui laptop cu cele ale unui telefon, facand posibil orice proces de relaxare, de comunicare sau pe cel de gestionare de sarcini in domeniul profesional.

Asadar, o tableta este ideala din multe puncte de vedere si iata si 5 motive pentru care sa faci o astfel de achizitie daca n-ai avut aceasta intentie pana in prezent.

  • Tableta Huawei MediaPad T5, Procesor Octa-Core 2.36GHz, Ecran IPS LCD Capacitive Touchscreen 10.1", 4GB RAM, 64GB Flash, 5MP, Wi-Fi, 4G, 4 gb ram wifi Bluetooth, sistem de operare Android (Negru) = 1125 lei

1. Versiuni pentru orice buget

Exista tablete mass market, versiuni accesibile cu proprietati reduse sau medii, cat si tablete cu adevarat performante, ce apartin unor retaileri de top in domeniul tehnologiei. Astfel, te poti bucura de avantajele unui nou astfel de dispozitiv fara a face compromisuri ce tin de buget.

  • Tableta Apple iPad 9.7 (2018), Procesor Quad-Core 2.34GHz, IPS LCD Capacitive touchscreen 9.7", 2GB RAM, 32GB Flash, 8MP, Wi-Fi, 4G, sistem de operare iOS (Auriu) = 2187 lei

2. Acelasi mod de interactiune

Tabletele sunt la fel de prietenoase ca si smartphone-urile si chiar mai usor de operat, cu functii mai simple, fata de un laptop.

Prin intermediul unei tablete poti face toate lucrurile pe care le faceai pana in prezent, dar pe un ecran mai mare si care iti ofera o viziune de ansamblu mai buna.

3. Fiabilitate

Daca esti genul de persoana care calatoreste mult sau care nu-si doreste sa se incarce la drum lung, o tableta are greutatea si dimensiunea potrivita pentru a ramane conectat cu sarcinile si pasiunile. Dimensiunile sale sunt extrem de reduse, aceasta ocupand un spatiu extrem de redus in bagaj.

  • Tableta Apple iPad Air 3, Procesor Hexa-Core, Retina wifi 10.5", 64GB Flash, 3GB, 8 MP, Wi-Fi, Bluetooth, iOS (Gri) = 2859 lei

4. Versatilitate intr-un singur dispozitiv

Cu totii suntem extrem de conectati cu smartphone-urile noastre si am vrea sa pastram aceasta experienta fara a fi nevoie de mai multe dispozitive. Tableta potrivita nu lasa loc de compromisuri si aduna la un loc toate caracteristicile dispozitivelor preferate, comprimand intr-un singur dispozitiv toate caracteristicile de baza.

  • Tableta Samsung Galaxy Tab S3 T825, Procesor Quad-Core 2.15 / 1.6 GHz, Super AMOLED Capacitive touchscreen 9.7", 4GB RAM, 32GB, 13MP, S-Pen, Wi-Fi, 4G, sistem de operare Android (Argintiu) = 2059 lei

5. Conversatii, jocuri sau creare de documente, toate la un loc

Prin intermediul tabletei te poti relaxa in timpul liber vizionand ilmele preferate sau destinzandu-te prin jocurile favorite. In acelasi timp iti poti gestiona fisierele cu usurinta, poti creea rapoarte si proiecte oricand si de oriunde.

Ecranul mare, rezolutia ridicata si memoria, te vor ajuta sa ai o experienta memorabila si sa te bucuri de magia pe care ti-o ofera astfel de dispozitive de ultima generatie.

In concluzie, ddaca esti fan al ecranelor de mari dimensiuni, dar in acelasi timp vrei sa te bucuri de intreg potentialul si avantajele pe care ti le poate oferi tehnologia de ultima ora, alegerea unei tablete poate fi exact ceea ce ai nevoie. Prin intermediul tabletei potrivite poti sa-ti derulezi sarcinile in acelasi mod ca si pana acum, dar mai simplu si mai rapid. Totodata, dimensiunea acestora este perfecta pentru a te bucura de mai mult spatiu liber in vacante si de o greutate mai redusa a bagajelor.

Pentru mai multe oferte tablete huawei mediapad, samsung galaxy tab, tableta apple ipad, tableta samsung galaxy tab s5e, urmariti evoMAG.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea