Spiritualitate

#sfintii petru si pavel #rugaciune

Sfintii Petru si Pavel: Rugaciunea puternica care te apara de boli, pagube si nedreptati

Astazi, 29 iunie, crestinii ii sarbatoresc pe Sfintii Petru si Pavel. Aceasta sarbatoare este una dintre cele mai importante pentru crestini. In aceasta zi, persoanele care vor sa fie aparate de boli, pagube, nedreptati si rautatile celor din jur, trebuie sa rosteasca cea mai puternica rugaciune catre Sfintii Petru si Pavel.

Rugaciunea catre Sfintii Petru si Pavel

“Pe tine, Sfinte Petre, Mantuitorul te-a ales sa fii piatra de temelie a Sfintei Biserici si ti-a daruit harul sa-i intaresti in credinta pe toti fratii tai.

Pe tine, Sfinte Pavele, Mantuitorul te-a facut din dusman un ales prieten, iar Duhul Sfant te-a numit sa le arati neamurilor toate comorile invataturii crestine.

Sfinte Petre si Sfinte Pavele, amandoi ati lucrat cu neobosita insufletire la raspandirea Imparatiei lui Hristos, pecetluind marturia devotamentului pentru Mantuitor cu sangele vostru.

La Voi ne rugam, cand osanda unei judecati nedrepte se abate asupra vietii noastre, sa-i indepartati pe farisei din drumul nostru, luandu-le cheile puterii, iar cuvantul lor sa nu fie lucrator impotriva noastra. Amin.

Acolo, in Imparatia lui Dumnezeu, va bucurati de vederea Lui in slava cereasca. De Acolo, priviti spre Biserica lui Hristos care calauzeste popoarele, pentru ca ele sa vada lumina Evangheliei si sa nu rataceasca drumul care duce la izvoarele tamaduitoare ale harului.

Ne inchinam Voua, sa-L rugati pe Mantuitorul nostru sa-i lumineze si sa-i apere de orice necaz pe episcopi, pe preoti si intregul popor crestin.

Rugati-L pe Domnul secerisului sa trimita lucratori sarguinciosi in ogorul Tau, pentru ca toti oamenii de bunacredinta sa aiba parte de binefacerile pe care le primim de la Dumnezeu prin Sfanta Biserica.

Slaviti Apostoli Petru si Pavel, sa ascultati rugaciunea noastra, credinciosi incercati de cumplite necazuri, sa fiti milostivi si sa indepartati din viata noastra furia dusmanilor porniti sa ne doboare cu orice pret. Amin!”

Citeste si: Sfintii Petru si Pavel – traditii si obiceiuri. Ce NU este bine sa faci astazi

FOTO: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea