Spiritualitate

#ritual luna plina #luna plina

Ritualuri pe care sa le faci cand este luna plina

Luna plina este intotdeauna un moment incredibil de puternic pentru magie, divinatie si practici spirituale de tot felul. Profita de energia culminanta a Lunii prin efectuarea oricareia dintre aceste vraji si ritualuri usoare de luna plina. Nu ai nevoie de instrumente sau accesorii scumpe pentru ca ritualul tau sa fie unul puternic. De fapt, deseori, cele mai simple ritualuri sunt cele care invita cea mai multa iubire si abundenta in viata ta.

Fa o baie de luna plina

Sub luna plina, vei dori sa te pregatesti mai intai prin curatarea mintii. Se crede, de asemenea, ca inmuierea in cada cu sare epsom iti poate curata campul energetic sau aura, asa ca acesta este un ritual excelent de adaugat in ziua ta. In timp ce stai in cada, pune ritmuri binaurale, sunete de frecventa, o meditatie ghidata sau orice sunet audio care te ajuta sa te relaxezi. De asemenea, poti adauga la experienta aceasta aprinzand lumanari sau tamaie si adaugand in cada cateva dintre uleiurile esentiale preferate sau petale de flori uscate!

 Curatati si organizeaza casa

 Lunile pline ne cer sa ne curatam mediul intern si extern de orice dezordine. Cand faci curatenie in casa, incearca sa iti amintesti de anumite centre energetice, cum ar fi curatarea spatiului din jurul usii de la intrare pentru a permite abundentei sa calatoreasca mai usor in casa sau curatarea in profunzime a cuptorului pentru a amplifica prosperitatea pentru ciclul lunar care urmeaza. Spalarea baii, a podelelor si a ferestrelor, curatarea dulapurilor si a sertarelor cu vechituri, reorganizarea si tot ceea ce se afla intre ele sunt modalitati excelente de a folosi energia lunii pline. Daca ai un altar, acesta este un moment frumos pentru a-l curata si a-l impodobi cu ofrande proaspete pentru ghizii spirituali, zeitatile si/sau stramosi.

 Efectueaza o ceremonie de eliberare

 Sub luna plina, petrece timp singur cu jurnalul tau pentru a scrie tot ceea ce esti gata sa eliberezi. Dupa ce lista este completa, impatureste-o de mai multe ori si apoi gaseste un bol sigur pentru foc (sticla, fier si ceramica) in care sa pui lista. Aprinde in siguranta marginea listei pe foc si priveste cum toate lucrurile care v-au impovarat incep sa arda. Dupa ce lista s-a transformat in cenusa, poti ingropa aceste cenusa afara sau le poti arunca in toaleta.

 Pune cristalele in lumina lunii

 Aseaza cateva dintre cristalele preferate sau obiecte importante pe pervazul unei ferestre sau pe balcon este o modalitate excelenta de a savura energia de desprindere a lunii pline. Cu toate acestea, vei dori sa te asiguri ca luna plina nu are loc in timpul sezonului eclipselor. Dupa parerea specialistilor, energia eclipselor este mult prea haotica si puternica pentru a fi pastrata in preajma! In plus, poti lasa un borcan de sticla sau o sticla cu pulverizator plina cu apa si la lumina lunii pentru a avea apa lunara pe care o poti folosi pe tot parcursul ciclului lunar, inainte, oricand ai nevoie de o doza suplimentara de desprindere, curatare sau eliberare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din spiritualitate

Top

Cauta-ti perechea