Spiritualitate

#ritual atragere banii #atragere bani # ritual cu orez #orez

Ritual de atragere a banilor. Ai nevoie de orez si dafin

Treci printr-un moment economic nefavorabil si vrei sa atragi banii de partea ta? Poti face acest lucru cu ajutorul ritualului cu orez.

Fie ca este vorba de faptul ca iti doresti sa poti cumpara un anumit lucru, sa-ti maresti veniturile sau pur si simplu ai datorii de platit, lipsa banilor este o problema reala cu care se confrunta fiecare persoana cel putin o data in viata. Nu deste deloc placut sa ramai fara bani cu cateva zile inainte de salariu sau ca veniturile sa nu fie suficiente pentru a trai de la o  luna la alta. Tocmai de aceea, astazi te vom invata cum sa atragi banii de partea ta si sa prosperi din punct de vedere economic. Tot ce trebuie sa faci este sa aplici ritualul orezului.

Pe langa orez insa, in acest ritual este important sa folosesti si laur (sau dafin, cum mai este cunoscut). Cele doua ingrediente, impreuna, te vor ajuta sa te conectezi cu energiile pozitive si sa atragi banii si prosperitatea.

Iata de ce ai nevoie pentru a face ritualul cu orez si ce pasi sa urmezi pentru a atrage banii de partea ta. 

Vei avea nevoie de:

  • O cana de orez alb
  • 10 frunze de dafin
  • Pix, carioca sau marker de orice culoare
  • O lingurita de sare
  • Lumanare verde
  • Borcan de sticla cu capac

Cum sa faci ritualul cu orez pas cu pas:

Curata borcanul, folosind sare cu apa si clateste-l bine. Lasa-l sa se usuce pana cand nu mai sunt vizibile picaturi de apa in el. Este important sa cureti borcanul cu sare, deoarece aceasta are puteri purificatoare si indeparteaza energiile negative. Prin urmare, chiar daca borcanul este curat, trebuie sa urmezi acest procedeu. In schimb, daca acesta este foarte murdar, curata-l mai intai cu detergent de vase si apoi cu sare.

In timp ce borcanul se usuca, ia-ti un moment pentru a medita asupra sumei de bani pe care vrei sa o atragi si pe ce o vei folosi. 

Pe cele 10 frunze de dafin (care trebuie sa fie intregi) scrie cu ajutorul cariocii urmatoarele: pe 2 frunze vei scrie "bogatie", pe alte 2 frunze "noroc", pe alte 2 frunze "bani", pe alte 2 frunze "abundenta" si pe ultimele 2 frunze "prosperitate".

Cand frunzele de dafin sunt gata, toarna jumatate din orezul alb in borcan, apoi adauga frunzele de dafin si acopera totul cu restul orezului. Asaza lumanarea verde langa borcan si aprinde-o. Las-o sa arda pana cand se stinge singura. Asigura-te ca este pusa pe o suprafata solida si care nu poate lua foc, pentru a evita orice neplaceri.

Dupa ce lumanarea s-a stins, inchide borcanul cu orez cu un capac si pune-l intr-un loc al casei in care petreci cel mai mult timp. Este important ca borcanul sa stea cat mai aproape de tine.

Acest ritual cu orez iti va fi foarte benefic daca treci printr-un moment economic nefavorabil si, in acelasi timp, vrei sa poti atrage banii cu usurinta in viata ta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din spiritualitate

Top

Cauta-ti perechea