Spiritualitate

#ce faci cu uleiul de la candela #ulei candela #candela

Nu arunca uleiul din candela. Iata ce poti face cu el

Uleiul de la cadela nu trebuie aruncat niciodata. Se spune ca acest ulei, odata ce candela este aprinsa, capata puteri vindecatoare, fiind sfintit prin intermediul rugaciunilor pe care credinciosii le spun in fata candelei.

Credinciosii sustin ca acest ulei este util persoanelor care se confrunta cu probleme de sanatate, dar si ca nu trebuie aruncat niciodata. Iata ce poti face cu acest ulei, de fapt.

Ce trebuie sa faci cu uleiul din candela

Uleiul din candela nu trebuie aruncat niciodata. Acesta are proprietati vindecatoare si poate fi folosit de catre persoanele bolnave. Credinciosii pot folosi acest ulei pentru a unge ranile celor bolnavi sau incheieturile mainilor, in timp ce spun o rugaciune vindecatoare.

In timp ce faci acest lucru trebuie sa spui o rugaciune vindecatoare de boli, adresata Maicii Domnului. 

“Preasfanta, Preacurata si Preaminunata Fecioara si Maica a Domnului nostru Iisus Hristos, Te rugam asculta rugaciunea nevrednicilor robi (numele) si vindeca-ne pe noi, pe cei din familiile noastre si pe toti suferinzii din lumea asta bolnava, de bolile grele, de bolile stiute si nestiute de noi. Fie ca toti crestinii sa Te preamareasca si sa Te preacinsteasca pe Tine, iar noi sa avem tot ajutorul cel bun, sfant si ceresc. Iti multumim Maica Sfanta pentru vindecare, pentru tot ajutorul Tau, pentru mijlocirea Ta la Preabunul Dumnezeu, ca Tu esti scara la Cerul Sfant, pentru rugaciunile noastre si ajutor nemijlocit in cererile noastre cele indreptatite. Amin!”

Cand si cum aduni uleiul din candela

Candela trebuie sa arfa cat mai mult, astfel incat sa ramana putin ulei in aceasta, recomanda preotii. Cand a mai ramas putin ulei, acesta se toarna intr-un recipient curat. Daca are urme de negreala de la fitil, se strecoara bine printr-o bucata de tifon curat.

Candela se spala foarte bine cu apa si detergent de vase pana cand este complet curata. Se sterge apoi cu o carpa alba, curata, si se adauga ulei curat si un fitil nou.

Candela trebuie asezata intotdeauna in fata unei icoane, intr-un loc ferit, unde sa nu poata fi daramata. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din spiritualitate

Top

Cauta-ti perechea