Spiritualitate

#rugaciune post #atragere noroc #postul pastelui #rugaciune #noroc

Rugaciunea de seara pe care trebuie sa o rostesti in Postul Pastelui. Se spune ca atrage norocul

Postul Pastelui este cel mai lung si aspru post din an. Pe langa renuntarea la alimentelor din post, este important sa renunti si la gandurile rele, la ispite si sa te dedici rugaciunii si mantuirii. Exista o rugaciune pe care toti credinciosii trebuie sa o rosteasca in fiecare seata, in timpul Postului.

Rugaciunea de seara din Postul Pastelui

Rugaciunea de seara, pe care trebuie sa o rostesti in Postul Pastelui, este rugaciunea Sfantului Efrem Sirul si se spune ca cei care o rostesc atrag armonia in casa, norocul si belsugul.

“Doamne si Stapanul vietii mele, duhul trandaviei, al grijii de multe, al iubirii de stapanire si al grairii in desert nu mi-l da mie (1 matanie). Iar duhul curatiei, al gandului smerit, al rabdarii si al dragostei, daruieste-mi-l mie, slugii tale (1 matanie).

Asa, Doamne si imparate, da-mi mie sa-mi vad caderile mele si sa nu osandesc pe fratele meu, ca binecuvantat esti in vecii vecilor. Amin (1 matanie)”.

Dupa rostirea rugaciunii este important sa faci 12 matanii, iar in timpul fiecareia dintre acestea sa spui rugaciunea vamesului “Dumnezeule, milostiv fii mie pacatosului si ma miluieste!”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din spiritualitate

Top

Cauta-ti perechea