Showbiz

#showbiz #vedete copii #vedete intern # vedete excentrice

Vedetele au dat in mintea copiilor! 5 ipostaze in care nu credeai ca o sa le vezi niciodata

Vor sa fie tot timpul in centrul atentiei, insa niciodata nu ar renunta la imaginea perfecta. Totusi, chiar si vedetele sunt prinse uneori de nostalgie si uita cateodata de diplomatie. Iata cateva celebritati care inca mai ravnesc dupa jocurile si personajele copilariei:

1. Bianca Dragusanu

Desi este mereu in centrul atentiei prin prisma diverselor scandaluri amoroase, Bianca Dragusanu renunta uneori la goana dupa popularitate si isi petrece weekendurile alaturi de copiii prietenilor sai. Mai mult, vedeta le face toate poftele acestora si chiar intra in jocurile lor. Asadar, daca pana acum ai vazut-o doar in tinute sexy, Bianca Dragusanu poate fi provocatoare si pictata pe fata ca o pisicuta si inconjurata de copii.



2. Elena Gheorghe

De cand a devenit mamica, cantareata Elena Gheorghe retraieste intens fiecare clipa a copilariei alaturi de micutul sau. La fiecare sarbatoare, vedeta se imbraca intr-un costum al celebrului personaj de desene animate Minnie Mouse. Mai mult, toate accesoriile vedetei au capatat nostalgia copilariei, iar acum husa pe care o poarta la telefon este una cu chipul lui Mickey Mouse.



3. Oana Zavoranu

Oana Zavoranu este una dintre vedetele care mereu surprind mereu cu atitudinea lor. Vedeta trece cu foarte mare usurinta de la un comportament la altul, incat o stare de impulsivitate se poate transforma intr-una excesiv de copilareasca daca intalnieste, de exemplu, un magarus roz.

CITESTE SI: Cat de importanta este ora la care mananci atunci cand esti la dieta
Scapa de celulita la tine acasa: 4 solutii simple
De ce trebuie sa te saruti mai des

4. Anda Adam

Cand vine vorba despre personajul Minnie-Mouse, vedetele parca sunt cuprinse de nostalgie. Cantareata Adam Adam este fermecata de acest personaj de desene animate, asa ca si-a realizat chiar si un costum cu urechiuse, buline si fundite, pentru a sustine concertele cu ocazia zilelor de 1 iunie.



5. Delia Matache

Cantareata Delia Matache este una dintre cele mai excentrice vedete din showbizul romanesc. Artista poate uimi cu o tinuta extrem de provocatoare, insa uneori poate soca in ceea ce priveste vestimentatia. Asa ca nu este de mirare ca Delia s-a indragostit nebuneste de un hanorac haios, viu culorat cu ursuleti simpatici.



Foto: Facebook
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare