Showbiz

# bordea #America Express #chef Scarlatescu #echipe #andreea balan

Stim toate echipele de la „America Express”! Chef Scarlatescu, Bordea si Andreea Balan, printre vedetele din show

Dupa ce zilele trecute s-a aflat ca Diana Bulimar si Larisa Iordache ar forma una dintre echipele de la „America Express”, iar Dan Capatos a dezvaluit ca si Catalin Bordea va merge la celebrul show de la Antena 1, acum postul din Baneasa a comunicat numele tuturor vedetelor care pleaca la drum.

 

Chef Catalin Scarlatescu si iubita lui, actrita Doina Teodoru, Puya si sotia lui Melinda, Andreea Antonescu si Andreea Balan, Catalin Bordea si Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta si directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril si fratele lui Dinu, cantareata Bruja si prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache si Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuti creatori de continut din mediul on-line si mama ei, Mihaela sunt vedetele ce pornesc pe Drumul Aurului.

„Imi place show-ul asta mult de tot! In Asia am fost de multe ori, am vazut-o aproape pe toata, dar vreau sa descopar America din postura asta. Doina spune despre noi ca ea e genul rucsac, iar eu sunt genul troller. Sa vedem ce-o sa iasa din combinatia asta”, a spus Chef Catalin Scarlatescu.

„Pentru noi America Express inseamna sa vedem America Latina asa cum niciun turist nu are cum sa o vada, sa traim o experienta completa. Pentru mine mai inseamna si sa dau burta jos”, a afirmat si Puya.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare