Showbiz

#asia express 2024 #Asia Express #antena 1

Nu mai e niciun secret: Astea sunt cele 9 echipe de la Asia Express 2024! Antena 1 a facut anuntul

Asteptarea a luat sfarsit, iar Antena 1 a facut anuntul asteptat de o tara intreaga: America Express redevine Asia Express, iar la startul competitiei se vor prezenta 9 echipe!

Prin intermediul unui comunicat oficial, cei din trustul Intact au dezvaluit ca in curand vor incepe filmarile pentru Asia Express 2024, iar printre cei care vor porni in aventura vietii se regasesc Anca Turcasiu, Mihai Gainusa, Adi Nartea si Victor Slav.

Anca Turcasiu si prietena ei - actrita Andreea Samson, Mihai Gainusa si Oana Paraschiv - colega lui de radio, Nicolai Tand si Sorin Brotnei - nasul si finul, Betty Salam si sotul ei - Catalin Visanescu, comediantii Ioana State si Mane Voicu, content creator-ul si antreprenoarea Carmen Negoita si sora ei - Andreea, Victor Slav si iubita lui - Selina, Adi Nartea și prietenul lui - actorul Cosmin Vijeu, Andrei Ursu si iubitul lui - Vlad Condurache, sunt cele noua perechi de la Asia Express 2024.

„Asia Express inseamna pentru mine dorinta de a ma transforma din «A avea» in «A fi», asa cum este si cultura tarilor prin care ajungem. Vreau sa trec prin aceasta experienta si sansa, in acelasi timp, pe care mi le da viata, parcurgand acest drum fara a avea nimic, ci doar pe mine si pe cea mai buna prietena alaturi. Stiu sigur ca Andreea si cu mine vom face tot ce putem sa ne demonstram cine suntem cu adevarat, care e forta noastra, si puterea noastra de acceptare si de a merge mai departe”, a spus Anca Turcasiu.

„Daca fiecare om e dator sa planteze un pom, sa inalte o casa si sa faca un copil, inseamna ca deja am ramas cu ceva timp liber. Asa ca in Asia Express vreau sa vad ce pomi au ei si cum arata casele lor pe dinauntru. Sa fiu totusi atent cu copiii, ca mi-ajung doi. O sa fie un prilej sa le arat mai tinerelor generatii ca noi, cei din X, am crescut mai mult pe afara si am mancat pe cartela, deci suntem pregatiti de Jocurile Foamei si ale Somnului. Pe Oana ma bazez mult la interactiunile sociale si la atentia pentru detalii, cateva dintre defectele mele. Si am un atuu major: pe Drumul Zeilor sunt insotit de o fata de preot. Multumesc pentru alegere si, cum spune thailandezul: Vaya con Dios”, a spus si Mihai Gainusa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare