Showbiz

#mihaela radulescu #jennifer aniston #showbiz #vedete intern #vedete extern #picanterii vedete #amor vedete

Marturisiri intime ale celor mai cunoscute vedete. Detalii picante!

Viata intima vedetelor devine, uneori, o carte deschisa. Evident, a celor care vor acest lucru. Si asta pentru ca dezvaluirile din alcov atrag atentia asupra lor si le sporesc popularitatea in ochii amatorilor de picanterii. Iata cine a fost dispus sa faca publice amanunte intime.

Jennifer Aniston, despre performantele actorilor de la Hollywood


Sursa foto: designsnext.com

Pana la 45 de ani, actrita americana Jennifer Aniston a bifat un mariaj de cativa ani cu Brad Pitt, dar si o multime de relatii mai mult sau mai putin pasagere cu alte vedete hollywoodiene. In noua ei carte, care contine pagini intregi din jurnalele ei intime, Jennifer descrie pe larg cum erau partenerii ei la pat. Astfel, Brad Pitt a fost "plictisitor". "Avea si momente bune, dar adesea nu exista entuziasm", a scris Aniston, care a fost casatorita cu Pitt 5 ani.

Nu acelasi lucru spune insa despre John Mayer, cantaretul de 36 de ani care s-a iubit un an cu actrita. "Se comporta ca un copil rasfatat, dar pot spune ca, atunci cand ajungeam in pat, era fantastic. A fost cel mai bun amant pe care l-am avut", a dezvaluit Jennifer.

Despre actorul Gerard Butler, Jennifer Aniston spune ca era mai tot timpul beat si alerga dupa femei, iar acasa nu dadea randament intre cearsafuri. Nepriceput la pat se pare ca este, potrivit exigentelor actritei, si actorul Bradley Cooper, obsedat mai mult de aspectul sau fizic.

CITESTE SI:

4 blonde celebre care au sperat sa dea lovitura in America, dar s-au intors dezamagite

Teo, de mana cu bucatarul Antonio: "Ma uit la el ca la un foc de artificii!"

 

 

Oana Zavoranu, despre Pepe

 

 

Sursa foto: agentiadepresamondena.com

Nici vedetele de la noi nu s-au dat in laturi atunci cand a fost vorba despre dezvaluiri despre viata intima. In plin proces de divort cu Pepe, Oana Zavoranu a tinut sa faca o precizare: "Nimeni nu m-a intrebat niciodata de ce l-am lasat. Ar fi fost foarte interesant sa explic de ce. Pentru ca nu e bun... din toate punctele de vedere".

Edi Iordanescu, despre Delia Matache

Sursa foto: novatv.ro

Fostul fotbalist Edi Iordanescu a spus despre Delia Matache, al carei iubit a fost vreme de doi ani, ca nu prea le are cu arta amorului. "Nu e buna la pat deloc", spunea Iordanescu in timpul unei emisiuni tv.

Mihaela Radulescu, despre prima noapte de amor

Mihaela Radulescu, in schimb, a vorbit deschis despre prima relatie de amor pe care a avut-o. "Aveam aproape 17 ani, muream de curiozitate si aproape ca eu am provocat «experienta». Iubitul meu ma tot saruta, ma tot ametea, dar era mult prea timid pentru planurile mele. Am preluat conducerea, urmandu-mi instinctul, caci experienta nu exista, eram mult mai libera decat el, care era oarecum ingrozit de ideea dezvirginarii", a spus diva.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare