Showbiz

#showbiz #vedete intern #emigrari vedete #nicoleta luciu #andreea antonescu #anamaria ferent #andreea spataru

4 blonde celebre care au sperat sa dea lovitura in America, dar s-au intors dezamagite

Nici macar prin America nu umbla cainii cu covrigi in coada! Cel putin de asta par sa se fi convins cateva dintre divele autohtone care au crezut ca vor face cariera si bani frumosi peste Ocean. Au dat chix, asa ca au luat-o acum de la capat pe plaiuri mioritice.


Andreea Antonescu

Sursa foto: libertatea.ro

Trei ani a durat aventura Andreei Antonescu pe "taramul tuturor posibilitatilor". A plecat acolo cu sot si cu copil cu tot, sperand ca vor face afaceri care sa ii umple de bani. Artista le-a cantat in mai multe randuri romanilor de acolo, ba chiar a primit si un mic rol intr-un scurtmetraj hollywoodian. Veniturile nu au fost cele scontate, iar gurile rele spun ca esecul afacerilor ar fi dus la certuri in familia artistei. Din acest motiv, Andreea a decis sa il lase in America pe Traian Spak, sotul sau, si s-a intors de cateva luni in tara impreuna cu fetita lor.

CITESTE SI:

Surpriza Andreei Marin: "Asteptam din moment in moment confirmarea!"

Teo, de mana cu bucatarul Antonio: "Ma uit la el ca la un foc de artificii!"


Anamaria Ferent

 

 

Sursa foto: click.ro

Si Anamaria Ferent a revenit in Romania ca sa inceapa o viata noua. Anonimatul in care a trait timp de patru ani in Statele Unite, unde nu a cantat decat pe la petrecerile romanilor stabiliti peste Ocean, nu a fost pe placul vedetei. Artista s-a intors si ea in tara sperand ca vara aceasta va da lovitura cu mai multe concerte. Deocamdata, insa, ea a prins un contract cu Antena 1, unde a participat in calitate de concurent la filmarile "Splash! Vedete la apa".

Andreea Spataru


Sursa foto: bloguluotrava.ro

Andreea Spataru a plecat si ea in 2009 in America impreuna cu iubitul sau, Sorin Marica. In vreme ce el si-a deschis o patiserie la Miami, Andreea a incercat sa obtina diploma de instructor de kangoo jumps si sa-si deschida o sala. Intre timp, s-a nascut si fetita lor, care este cetatean american, insa se pare ca afacerile nu merg pe atat de bine pe cat au sperat, motiv pentru care au revenit in Romania in urma cu cateva luni. In acest moment, fostul iepuras playboy este instructor de kangoo jumps la o sala din Bucuresti.

Anca Badiu

Sursa foto: urban.ro

Trei luni a locuit in America si Anca Badiu, fosta componenta a trupei Class. A inregistrat acolo cateva piese si... cam atat. Se pare ca n-a fost sa fie, asa ca a revenit in Romania, unde spera sa se relanseze si sa traiasca de pe urma talentului sau muzical.

Nicoleta Luciu

Sursa foto: viva.ro

Esecul unora ca ele nu o sperie insa pe Nicoleta Luciu, care inca viseaza cu ochii deschisi ca va putea da lovitura in America. "Daca as gasi un job m-as muta si maine. Imi doresc ca copiii sa inceapa scoala acolo. Aici sunt prea multe piedici, prea multe materii", declara anul trecut bruneta.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare