Showbiz

#Ana Morodan #showbiz #emisiune tv

Ana Morodan revine pe micile ecrane! La ce post TV va putea fi vazuta

In luna martie, Ana Morodan ajungea subiect de presa, dupa ce a fost retinuta si mai apoi plasata sub control judiciar, pe motiv ca a condus sub influenta drogurilor si a alcoolului.

Imediat dupa ce imaginile cu ea in timp ce era oprita de politie s-au viralizat in mediul online, emisiunea pe care Ana Morodan o avea la Antena Stars a fost intrerupta.

Acum, la aproximativ patru luni de la acel eveniment, vedeta a anuntat pe retelele de socializare ca revine in televiziune.

„S-au scris multe. Am aflat nume de substante pe care le-am consumat de nici nu stiam ca exista. Adevarul... Pe fapte. Pe analize. Il aflati in iulie”, a fost mesajul prin care Ana Morodan dezvaluia ca emisiunea ei de la Antena Stars revine pe 15 iulie, la ora 21.00.

In luna mai, intr-un interviu pentru Fanatik, Ana Morodan afirma ca nu a fost data afara de la Antena Stars, ci doar a luat o pauza:

„Eu n-am fost niciodată plecata de la Antena Stars. Emisiunea a fost intrerupta, ceea ce a fost firesc. Am stabilit toti de comun acord ca in perioada in care eu am fost la procuror si toate lucrurile care s-au intamplat, nu puteam sa apar pe post razand si distrandu-ma. Contractul meu cu Antena Stars este in picioare. Nu s-a dizolvat si noi, uite, in tot raul e si un bine, ca am inceput emisiunea asta care m-a terminat, efectiv. Si-a pus amprenta si oboseala. Caci sa fii in fata camerei atatea ore nu e atat de usor, cel putin pentru mine”

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare