Showbiz

#ana maria calita # iUmor #mihai bendeac

Ana Maria Calita, dezvaluire inedita dupa plecarea lui Mihai Bendeac de la Antena 1. Ce spune castigatoarea sezonului 4 iUmor despre actor

Ana Maria Calita a castigat inimile romanilor dupa ce a participat la iUmor si a plecat acasa cu premiul cel mare din sezonul 4. Recent, Mihai Bendeac i-a socat pe telespectatori prin plecarea sa din emisiune, renuntand la postura de jurat. Astfel, frumoasa actrita a vorbit despre decizia lui, marturisind ca show-ul si-a pierdut din farmec:

 

“Da, cumva. Parca si-a pierdut putin din farmec pentru ca emisiunea a inceput cu el, a crescut cu el si interactiunile pe care le avea cu concurentii erau diferite. Si atunci, da. (n.r. ca s-a schimbat emisiunea dupa plecarea lui) Eu l-as vrea, da, in emisiune, dar sa nu se interpreteze! In sezonul in care am castigat, el m-a pupat pe scena si oamenii chiar au crezut ca este ceva intre noi. Omul nu a avut nicio treaba cu mine, a fost doar un act artistic! Dar da, cred ca ar fi super frumos sa se intoarca.”, a spus ea pentru Ego.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare