Sarcina

#14 copii #octomama #nadya suman #silueta

Cum arata Nadya Suman, cunoscuta si ca "Octomama”, dupa ce a nascut 14 copii. Femeia are un corp de invidiat

Nadya Suleman, cunoscuta ca "Octomama", a devenit faimoasa in 2009 atunci cand a dat nastere opt copii deodata. Dupa acea experienta remarcabila, Nadya s-a implicat in mentinerea unei conditii fizice excelente si a frecventat sala de fitness in mod regulat pentru a se mentine in forma si pentru a-si elibera stresul.

Nadya Suleman a dat nastere octupletilor in 2009, impresionand pe toata lumea. In ciuda provocarilor intampinate in procesul de slabire, Nadya Suleman are acum un corp admirabil si se antreneaza zilnic la sala de fitness pentru a-si mentine forma fizica.

Ea a impartasit mai multe fotografii de la sala de sport cu urmaritorii sai si a dezvaluit metodele prin care se mentine puternica si sanatoasa, atat din punct de vedere mental, cat si fizic. Din imaginile postate, se poate observa ca Nadya Suleman, la varsta de 47 de ani, are o forma fizica remarcabila.


"De ani intregi sunt intrebata cum ma mentin puternica si sanatoasa fizic si mental, in ciuda vietii stresante si ocupate pe care o duc cu o familie atat de mare. Ridicarea de greutati a fost metoda mea de a canaliza in mod constructiv stresul, in mod constant, de peste 30 de ani. Antrenamentul cu greutati a devenit mai mult o prioritate dupa nasterea octupletilor, pentru a-mi mentine forta si mobilitatea.

Ca o repercusiune a sarcinii, am suferit inca trei hernii de disc (aveam deja una de la un accident de munca, cu zeci de ani in urma), sciatica bilaterala, sacrumul deteriorat si neuropatie periferica. Astfel de dizabilitati m-ar pune la pamant daca as duce un stil de viata sedentar. Cu cat sunt mai activa, cu atat simt mai putina durere", a scris Nadya Suleman, pe contul ei personal de Instagram.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului