Sanatatea copilului

#unguent pentru durere #fetita de 5 ani #mana rupta #alba iulia

Revoltator! O fetita de 5 ani, care a ajuns la spital cu mana rupta, a fost trimisa acasa cu unguent pentru durere

Un caz revoltator a avut loc in Alba Iulia. Medicii au trimis acasa, o fetita de doar cinci ani, care a ajuns la spital cu mana rupta, cu o prescriptie pentru unguent impotriva durerii.

 

Parintii s-au prezentat cu micuta in Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului din Alba Iulia, unde I s-a facut o radiografie. Cu toate acestea, medicii nu au vazut ca fata avea mana rupta si i-au recomandat unguent pentru durere.  

Fetita avea dureri din ce in ce mai mari, iar parintii au mers cu aceasta la Spitalul de Pediatrie din Sibiu. Aici, copila a fost diagnosticata cu fractura metafiza distala radius drept. Medicii i-au pus mana in ghips. Micuta tebuie sa stea cu ghipsul timp de trei saptamani. 

Medicii de la Spitalul Judetean de Urgenta din Alba se apara acum, spunand ca fata a declarat ca are durere in zona cotului si i-au facut o radiografie strict pentru acea zona.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sanatatea-copilului