Cele mai citite despre rod stewart

Sfatul expertului: Cum taiem pomii fructiferi

In primii 2-3 ani dupa plantare, pomii fructiferi trebuiesc taiati pentru formarea de baza a coroanei. Apoi, scopul taierii este de a stimuli inflorirea si dezvoltarea fructelor. Forma generala a unui pom ar trebui sa fie cea a unei cupe, cu ramuri care cresc in sus si in lateral dintr-un centru deschis.

Superstitii de Craciun

Craciunul este o sarbatoare cu multe semnificatii si credinte populare.

6 reguli de ingrijire a pomilor fructiferi

Ingrijirea pomilor fructiferi inseamna in primul rand atentie, corelata cu o buna sincronizare cu necesitatile fiecarui pom. Respectarea unor reguli simple iti va aduce doua beneficii: mai putina munca si mai multa recolta. Noi iti propunem cateva 6 reguli testate de specialistii in domeniu.1 Poleni

Cele mai noi despre rod stewart

Cum sa-ti protejezi ghivecele cu flori de pisici

Pisicile sunt animale de companie neastamparate uneori, cunoscute pentru faptul ca se baga mai tot timpul in necazuri. Nici macar plantele nu sunt la adapost de ele, pentru ca le place sa se joace cu florile, rod frunzele sau sapa in pamantul din ghiveci. Din fericire, exista multe trucuri diferite pe care le puteti incerca pentru a va descuraja pisica sa se distreze cu florile.

Celebritati de la Hollywood, invitate la funeraliile reginei Elisabeta. O actrita indragita, pe lista invitatilor

Lista invitatilor la inmormantarea reginei Elisabeta a II-a include si o serie de celebritati de la Hollywood. Printre acestea se afla si o indragita actrita, care a devenit cunoscuta in urma rolului din Anatomia lui Grey.

Sfanta Maria Mica 2022. Traditii si obiceiuri. Ce trebuie sa dai astazi de pomana

In fiecare an, pe 8 septembrie, este sarbatorita Nasterea Maicii Domnului, cunoscuta si ca Sfanta Maria Mica. Aceasta este prima mare sarbatoare din Anul Nou Bisericesc.