Showbiz

#copii #nume #rod stewart

Rod Stewart uita cateodata prenumele copiilor sai

Artistul britanic Rod Stewart are o problema atunci cand vine vorba de prenumele copiilor sai. El a recunoscut ca i se intampla sa nu-si aminteasca prenumele acestora sau chiar sa le confunde.

In luna februarie a acestui an, Rod Stewart a devenit din nou tatic. Sotia acestuia, Penny Lancaster , l-a adus pe lume pe Aiden, cel de-al optulea copil al artistului.

Cu asa o familie numeroasa, Rod Stewart admite ca mai uita cum ii cheama pe copii. "Sunt foarte mandru de copiii mei. Partea amuzanta este ca unul dintre cei mici ... Nu-mi aduc aminte numele lui ... cred ca Alistair. Cand sunt cu el imi spune "tata", dar atunci cand sunt pe scena imi spune "Rod Stewart", dezvaluie artistul.

El a mai declarat ca nu isi poate ajuta sotia sa aiba grija de aiden pe timpul noptii pentru ca, pur si simplu, nu poate functiona noaptea. "Atata timp cat este pe timpul zilei sunt OK. Nu mai pot face nimic noaptea." a marturisit acesta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului