Relatii

#relatii #dating #site matrimoniale #matrimoniale Romania #identitate online #chimie relatii

4 reguli de dating pentru barbatii secolului 21. Tu le respecti?

Jocul intalnirilor amoroase nu mai are astazi regulile pe care le respectau bunicii sau poate chiar parintii nostri. Posibilitatea de a cunoaste o multime de oameni in cele mai diverse moduri, locuri si contexte a schimbat felul in care interactionam si reactionam, deopotriva. Acestea fiind spuse, iata patru reguli pe care n-ar strica sa le ai in vedere pentru un dating reusit!

 

1. Slefuieste-ti imaginea online

In era internetului, poti avea certitudinea ca toate viitoarele tale partenere iti vor cerceta identitatea online inaintea de a te cunoaste “in viata reala”. De aceea este important sa iti “cureti” imaginea online si sa fii intotdeauna atent ce postezi – sau sa iti inaspresti setarile de siguranta. In situatia in care pe internet se gasesc si imagini/postari personale compromitatoare pe care nu le poti sterge, fii pregatit sa oferi explicatiile necesare potentialelor partenere.

2. Nu trebuie sa fii tu cel care plateste

Este drept ca un gentleman este acela care ii deschide portiera femeii cu care se intalneste, ii trage scaunul la masa si, la final, achita nota de plata la restaurant. Toate aceste gesturi sunt frumoase, elegante si de dorit – insa, cand vine vorba despre achitarea notei de plata la finele intalniri, mentine o atitudine deschisa. Partenera ta s-ar putea simti ofensata de nevoia ta de a plati intreaga consumatie – daca asa stau lucrurile, cel mai bine ar fi sa ii propui sa impartiti nota.

3. Atentie sa nu devii prea insistent

In special daca prima intalnire a decurs ca la carte, iar chimia dintre voi este evidenta, iti vei dori sa iei legatura cu partenera ta cat mai curand dupa rendez-vous. Atentie insa la impresia pe care risti sa o lasi: un SMS post-intalnire si continuarea comunicarii via mesaje sunt suficiente intr-o prima faza.

Evita sa o bombardezi cu telefoane, e-mailuri, mesaje etc. la scurt timp dupa intalnire fiindca risti sa o pui pe fuga definitiv. Bineinteles, nu pica nici in extrema opusa: reia legatura cu ea in cel mult 2-3 zile de la intalnire. In caz contrar, ea ar putea crede ca nu esti interesat si isi va vedea de viata ei!

4. Discutia despre exclusivitate este obligatorie

Asa cum si tu probabil iti dai intalniri cu mai multe femei in aceeasi perioada, ar trebui sa presupui ca si ea face la fel. Prin urmare, daca simti ca ai vrea ca relatia voastra sa fie exclusiva, ar trebui sa abordezi problema deschis pentru a afla si punctul ei de vedere. Totodata, ar trebui sa ii spui si daca preferi sa pastrati o relatie relaxata in care fiecare sa se vada si cu alte persoane.

Sursa foto: gustaschimbarea.ro

Care sunt regulile de dating de care tii cont?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare