Cele mai citite despre Phnom Penh Lullaby

Angkor a fost prima metropola din lume

Capitala imperiului khmer, studiata cu radare NASA. Descoperire de senzatie. O echipa de arheologi a examinat subsolul templului Angkor Vat din Cambodgia. Astfel, s-a descoperit ca acest sit este de

Lansari senzationale si oferte speciale la BABY EXPO

Baby Expo, Editia 32 de Toamna isi deschide portile in zilele de 22-23-24-25 Septembrie la Sala Polivalenta din Bucuresti. Baby Expo continua traditia de a prezenta in premiera pe piata din Romania produse si servicii dedicate bebelusilor, copiilor intre 0-5 ani si viitoarelor mamici.

Aniversarile muzicale ale saptamanii 15-22 aprilie 2012

Saptamana 15-22 aprilie este una plina de aniversari muzicale. Ne grabim sa le uram "La multi ani" unor artisti de seama precum Gabrielle, Robert Smith sau Redman.

Cele mai noi despre Phnom Penh Lullaby

In ce conditii dorm copiii din lume in 6 poze revelatoare

Pe langa joaca si, ulterior, activitatile educative, odihna din belsug este una dintre cele mai importante marci ale copilariei. De la aceasta premiza a pornit James Mollison, autorul cartii "Where Children Sleep", care include o colectie impresionanta de fotografii cu "dormitoarele" unor copii din lumea intreaga, din culturi si medii sociale diferite.

Program complet ArCuB Live Open Air - Jazz, Blues & More

Miercuri, 3 iulie, in Piata George Enescu din Capitala, incepe cea de-a II-a editie a festivalului international ArCuB Live Open Air - Jazz, Blues & More. Timp de cinci zile, in centrul orasului va rasuna muzica selecta a unora dintre cei mai cunoscuti si indragiti artisti ai genului.

Phnom Penh Lullaby, marele castigator la Premiile Astra Film Festival

Sibiul a gazduit, in perioada 15-21 octombrie, festivalul Premiile Astra Film Festival. Cea de-a 12-a editie a competitiei internationale de documentare a stabilit ca mare castigator productia Phnom Penh Lullaby.