De prin lume adunate

#blues #jazz #piata george enescu #ArCuB Live #concerte live

Program complet ArCuB Live Open Air - Jazz, Blues & More

Miercuri, 3 iulie, in Piata George Enescu din Capitala, incepe cea de-a II-a editie a festivalului international ArCuB Live Open Air - Jazz, Blues & More. Timp de cinci zile, in centrul orasului va rasuna muzica selecta a unora dintre cei mai cunoscuti si indragiti artisti ai genului.

Invitata sa cante in deschiderea festivalului, trupa Sebastian Spanache Trio va urca pe scena (miercuri 3 iulie) de la ora 19.00. Sánta, Pieloiu si Spanache, cei trei tineri talentati din componenta grupului, vor aduce in fata publicului piese incitante, reunite pe albumul Humanized, lansat la inceputul acestui an (Nao Dancar; Argentina; A Waltz; On Such Short Notice; Seven IS Your Friend; New I; Red).

In cea de-a doua parte a serii, pe scena de la ArCuB Live Open Air - Jazz, Blues & More se va afla un invitat special. Este vorba despre celebrul muzician britanic, Robert Mitchell, care, alaturi de band-ul sau, Panacea, si de binecunoscutul instrumentist Corey Mwamba, va intona live, pentru publicul bucurestean, piese precum:  Lullaby No1; Essence; A Map of the Sky; Lucid Dreamt; The Stargazer;The Memoir Casts A Spell; Pure; Flawless.

Concertul Robert Mitchell’s Panacea, prezentat in cadrul ArCuB Live Open Air - Jazz, Blues & More este realizat in parteneriat cu British Council, care anul acesta aniverseaza 75 de ani de activitate in Romania. De-a lungul timpului,  British Council si-a consolidat imaginea unei puternice institutii de cultura si educatie, fiind un partener constant in numeroase proiecte realizate de ArCuB.

O prezenta inedita pe scena festivalului ArCuB Live Open Air - Jazz, Blues & More este cea a celebrului trompetist si compozitor polonez, Tomasz Stańko, care va concerta joi, 4 iulie, de la ora 20.00.

Program ArCuB Live Open Air - Jazz, Blues & More:

Miercuri, 3 Iulie

19.00 - 20.00 Sebastian Spanache Trio (RO)

20.00 - 21.00 Robert Mitchell's Panacea feat. Corey Mwamba (UK), in  parteneriat  cu  British Council

Joi, 4 Iulie

19.00- 20.00 Petrica Andrei Trio (RO)

20.00 - 21.00 Tomasz Stanko New York Quartet (PL), in parteneriat cu Institutul Polonez

Vineri, 5 Iulie

19.00- 20.00 Cristian Soleanu Twin Toughts International Quartet (RO/ NDL)

20.00- 21.00 Eugen Gondi Trio (NDL /RO)

Sambata, 6 Iulie

19.00- 20.00 Three for Helen - Elena Moroşanu & Michael Acker Quartet (RO)

20.00- 21.00 „Aleea Cosmonautilor“- Mircea Tiberian  feat. Chris Dahlgren & Christian

Lillinger & Nadia Trohin (RO/DE/USA)

Duminica, 7 Iulie

11.00- 12.00 Jazz for Kids

19.00- 20.00 Medeski & Martin & Wood (USA)

20.00- 21.00 James Carter Organ Trio (USA)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea