De prin lume adunate

#sfaturi piloti #ce sa ai la tine #avion #zbor

Urmeaza sa zbori cu avionul? Ce trebuie sa ai la tine, neaparat. Un pilot a facut aceasta dezvaluire

 

Tu stii ce trebuie sa ai neaparat la tine in avion? Un pilot a facut o dezvaluire foarte importanta. Toti cei care calatoresc cu avionul ar trebui sa stie.

Despre obiectele interzise in avion stiu toti oamenii. Putini spun insa ce este bine sa iei cu tine in avion in timpul unui zbor. Un pilot a oferit cateva sfaturi foarte utile. 

Acesta spune ca este necesara apa in timpul oricarui zbor. rebuie neaparat sa ai la tine in avion o sticla. In caz contrar, te poti deshidrata si poti sa te simti rau. Aceasta poate fi achizitionata inainte de imbarcare si iti este permis accesul cu ea in avion. 

Exista posibilitatea ca in timpul unui zbor scurt insotitorii sa nu ofere apa. 

„Intotdeauna ma opresc la piata sau oriunde se vinde apa imbuteliata si imi iau propria apa la bord. Pe zborurile comerciale, am constatat ca exista momente in care insotitorii de bord nu pot servi bauturi racoritoare fie din cauza unui zbor foarte scurt, fie din cauza turbulentelor raportate. Ceea ce ar face ca insotitorii de bord sa nu fie in siguranta daca ar avea carucioarele pe culoar.”, a spus Dl Carter, pilot.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea