De prin lume adunate

#satul certeze #certeze #romania

Tu stii care este cel mai bogat sat din Romania? Afla acum

In Romania exista un sat care este considerat ca fiind cel mai bogat din Romania. Putini oameni stiu de acest sat, din care marea majoritate a populatiei a plecat in strainatate. 

Cel mai bogat sat din tara noastra se afla in Satu Mare. Se numeste Certeze, iar locuitorii de acolo duc un trai foarte bun. Localitate are tot ceea ce are nevoie, mai putin locuri de munca. Din acest motiv, numarul populatiei este foarte mic. Cei mai multi dintre oameni au plecat in strainatate (Italia, Spania, Franta sau Marea Britanie). 

Cei care au ramas insa in sat, si-au asigurat un trai mai mult decat decent. Sunt case mari, multe dintre ele cu cel putin un etaj. O parte din oameni ar fi facut averi prin simpla vanzare a ziarelor la metrou sau din constructii. Insa, exista si zvonuri care sustin ca locuitorii din aceasta zona ar controla bordeluri clandestine si ar face trafic de droguri in Franta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea