De prin lume adunate

#evenimente #teatrul de revista #teatru #spectacol #sala savoy #alexandru arsinel

Teatrul de Revista Constantin Tanase se muta la Sala Savoy

Sala Savoy se va redeschide oficial pe 16 mai cu spectacolul "Revista revistelor", regizat de maestrul Bitu Falticineanu, in care vor juca toti artistii Teatrului de revista in frunte cu Stela Popescu, Alexandru Arsinel, Nae Lazarescu si Vasile Muraru, Cristina Stamate, Adriana Trandafir sau Adrian Enache. Este un spectacol cu cele mai reusite momente artistice selectate de-a lungul anilor din repertoriul Teatrului de Revista Constantin Tanase.

Dupa ce anul trecut in septembrie a avut loc o avanpremiera a mult-asteptatei inaugurari a Salii Savoy de pe Calea Victoriei, teatrul de revista Constantin Tanase a continuat sa-si desfasoare activitatea la Sala Rapsodia din cauza unor "retusuri" la instalatia electrica. Iata ca acum Alexandru Arsinel, directorul Teatrului de Revista Constantin Tanase poate anunta in sfarsit ca Teatrul de Revista a revenit acasa dupa mai bine de sase ani.

Inca de la inceputul lunii mai a inceput mutarea intregii logistici a teatrului si s-au facut pregatiri pentru reluarea spectacolelor Stagiunii 2010, pentru premierele la care se repeta de zor, dar si pentru redeschiderea superbei Gradini de Vara Herastrau, care a fost inaugurata oficial anul trecut. Aici vor fi programate toata vara spectacolele Teatrului de Revista, dar si alte evenimente culturale comune organizate de prestigioase institutii de cultura.
Special pentru stagiunea estivala, regizorul Bitu Falticineanu pregateste pentru Gradina de Vara premiera "Vara nu-i ca iarna", cu o distributie de zile mari.

"A fost un efort urias din partea noastra, dar si a autoritatilor pentru ca in sfarsit Sala Savoy sa arate asa cum este acum, una dintre cele mai frumoase si mai moderne sali de teatru din tara", a spus actorul Alexandru Arsinel.

"Aceasta sala, alaturi de toate utilitatile, birourile, salile de repetitii s-a realizat de-a lungul a trei mandate de primari, Traian Basescu, Adriean Videanu si Sorin Oprescu. De aceea vreau sa le multumesc in mod special fiecaruia, Primariei Capitalei, Consiliului General al Municipiului Bucuresti si tuturor celor care s-au ocupat de investitii, fonduri si mai ales de lucrari. Cand veti vedea sala, va veti da seama ca nu fac afirmatii gratuite. Vreau sa remarc forta si daruirea colectivului Teatrului de Revista care a lucrat la Sala Rapsodia timp de sase ani in conditii uneori improprii si mai ales spectatorilor care au infruntat nu odata lucrarile, sapaturile si gropile din Centrul Vechi pentru a veni sa ne vada. Si totusi, datorita lui Bogdan Hosu, liderul Cartelului Alfa care ne-a oferit acest loc, Teatrul de Revista nu a lipsit nici o clipa din circuitul cultural al Bucurestilor si al tarii".

Asadar, Sala Savoy se va redeschide pe 16 mai cu premiera "Revista revistelor", un spectacol regizat de maestrul Bitu Falticineanu, in care vor juca toti artistii Teatrului de Revista in frunte. Din iunie Sala Savoy va functiona la capacitate maxima, dupa ce va fi finalizata instalarea postului trafo electric.

 

Programul Spectacolelor Teatrului de Revista "Constantin Tanase":

 

  • Duminica, 16 mai, ora 19.00 - Premiera "Revista revistelor"
  • Vineri, 21 mai, ora 19.00 – "Revista revistelor"
     
  • Sambata, 22 mai, ora 19.00 – "Nevestele vesele"
     
  • Duminica, 23 mai, ora 19.00 – "Nevestele vesele"
     
  • Vineri, 28 mai, ora 19.00 – "Idolii femeilor"
     
  • Sambata, 29 mai, ora 19.00 – "Revista revistelor"
     
  • Duminica, 30 mai, ora 19.00 – "Revista revistelor"

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea