De prin lume adunate

#advent # calendar advent

Primul calendar de Advent pentru 2023 pe care il poti precomanda. Contine 26 de produse delicioase

Mixit, compania ceha ce produce amestecuri personalizate de musli si fructe liofilizate, aduce bucuria anticiparii Craciunului mai aproape de inimile clientilor sai cu lansarea Calendarului de Advent 2023. In luna septembrie, calendarul este disponibil la precomanda pe site-ul companiei, cu o reducere de 30 de lei.

 

Cu un design captivant si 26 de surprize, calendarul Mixit de Advent 2023 este cel mai mare asemenea calendar creat de companie vreodata. In selectia din acest an sunt incluse si doua produse noi: delicioasele MiniMixitella Premium - Alune de padure din Piemont si Bomboanele cremoase Cinnamon Chocolate. Pe langa acestea, in calendarul de Advent se regasesc produsele vedeta ale Mixit: Festinul ingeresc, Festinul obraznicului, Mixitka fara gluten: Mere + Scortisoara, Festinul de ciocolata, Chips de cocos, Mixit covrigei in punguta: Ciocolata alba si vanilie, Nuci la cuptor in punguta - Boia afumata, Mix turta dulce - punguta si multe altele. Fiind incluse 26 de produse, de Mos Nicolae si in Ajunul Craciunului pot fi deschise doua cutiute.

"Fiecare cutie din Calendarul de Advent Mixit este o mica poveste in sine, o surpriza delicioasa si o amintire magica pentru toti cei care vor alege sa se bucure de acest calendar. Ne-am dorit sa oferim prin acest calendar o experienta festiva care sa aduca lumina si caldura Craciunului in casele tuturor in fiecare zi",  a declarat Tomáš Huber, cofondator Mixit.

Calendarul de Advent Mixit 2023 nu este doar o colectie de produse delicioase, ci si un teatru urias de papusi. Cu fundaluri de teatru si personaje de basm adaugate, fiecare cutie surpriza devine parte a unei povesti magice de Craciun. Dupa ce cutiile sunt intoarse, acestea alcatuiesc un mozaic original si pot servi si ca ambalaj deosebit pentru cadouri.

Precomenzile pentru calendarul de Advent se pot realiza pe site, cu reducere in luna septembrie, iar produsele comandate impreuna cu acesta vor fi livrate incepand cu jumatatea lunii octombrie.

"Pentru noi, Craciunul este despre bucuria de a oferi si de a impartasi momente speciale cu cei dragi. Calendarul nostru de Advent Mixit 2023 este o modalitate de a aduce zambetul pe fetele oamenilor in fiecare zi din decembrie", a spus Martin Wallner, cofondator Mixit.

Pe site se gasesc si Mixitka, batoane de müsli, bauturi pudra, mixuri sarate de alune si branzeturi. Intrucat Mixit considera ca si ambalajul este de o importanta deosebita, tuburile companiei sunt concepute cu mult drag. Clientul Mixit poate alege livrarea prin curieri sau colectarea personala din punctele Packeta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea