De prin lume adunate

#targuri #craciun #handmade #parcul ior #evenimente

Orasul lui Mos Craciun in Parcul IOR

Parcul Alexandru Ioan Cuza (fost IOR) din sectorul 3 a devenit Orasul lui Mos Craciun. Parcul este impodobit si iluminat in spiritul sarbatorilor de iarna.

In parc sunt amplasate casute din lemn unde vei gasi tot felul de bunatati de sezon, precum vin fiert si turta dulce. Mos Craciun este invitatul special al targului. El vine pentru a asculta dorintele celor mici. In foisorul din parc au loc si spectacole cu muzica traditionala romaneasca si cu muzica internationala.

Atmosfera de la acest targ este calda si primitoare, cu multe colinde, luminite si decoratiuni specifice acestui sezon si preparate culinare delicioase. In parc vei gasi decoratiuni in ton cu sarbatorile de iarna: mos craciuni, fulgi de zapada , stelute, reni si multe alte minunatii pentru copii.

Tot la targ vei mai gasi si nuci coapte, clatite, vata de zahar pe bat, vin fiert, kurtos kalacs , dovleac copt, mici sau hot dog.

Colindele care rasuna in tot parcul intregesc atmosfera de sarbatoare. In parcul IOR exista si un spatiu special amenajat pentru cei care doresc sa ia masa in aer liber.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea