De prin lume adunate

#teatru #film #program #timp liber #maine in bucuresti #stand up comedy

Maine in Bucuresti: Apolodor cu Ada Milea

Daca nu ti-ai facut program pentru maine, noi te ajutam cu cateva idei. Poti merge la teatru, daca ai chef de ceva serios, la stand-up comedy, pentru o portie sanatoasa de ras si la filme, pentru povesti de dragoste nemuritoare.

Teatru

Josephine - inca o tarfa trista  

“Buna, eu sunt Ioana, dar tu poti sa imi spui Josephine. Josephine, ce nume de tarfa... Hai radeti! Apoi spune-mi, cum ar fi fost daca lucrurile ar fi decurs altfel? Da... macar unul dintre noi ar fi fost fericit”.

Din distributie fac parte Anca Ionilett si Dan Ursu. Regia poarta semnatura Dianei Vlase. Piesa se joaca la Club A, la ora 20.00. Pretul biletelor este de 10 lei. Rezervari se pot face la numarul de telefon  0720.06.66.84.

Apolodor

"Povestea asta-mi place la nebunie!...si a fost scrisa... extraordinar de Gellu Naum... Eu am cam ciopirtzit-o, ca s-o fac sa cinte, dar...e aceeasi: unui pinguin din corul circului , brusc, i s-a facut dor de "fratii lui din Labrador", i-a cautat pe tot Globul ...si ... cind i-a gasit (la Polul Sud) i s-a facut, brusc, dor de fostii lui colegi din cor... "si a plecat Apolodor"...”, spune Ada Milea despre spectacolul sau. Din distributie fac parte Dorina Chiriac, Radu Banzaru si Ada Milea. Piesa se joaca la Teatrul Act, cu incepere de la ora 19:00. Pretul biletelor este de 20 lei intreg si 15 lei redus.

Flori, fete, filme sau baieti  

Doua fete, doi baieti. O poveste despre prietenie. La saisprezece ani. Despre indragostire la saisprezece ani. O poveste despre cum ne maturizam si ce poate sa insemne asta pentru fiecare, o poveste in care multi dintre noi ne vom regasi – in expresii, in gesturi, in nazuintele noastre marunte.

Din distributie fac parte Zaharia Angelska, Lorena Zabrautanu, Paul Ipate si Alexandru Secareanu. Piesa se joaca la Teatrul Luni de la Green Hours, de la ora 20.00. Pretul biletelor este de 15 lei intreg si 10 lei redus.

Inima de caine

"Inima de caine" demonteaza constructia artificiala a edificiului comunist, continutul fiind plin de satira si de sens filosofic. Autorul semnaleaza "pericolul dezlantuirii inteligentei necontrolate de ratiune".

Din distributie fac parte: Victor Rebengiuc, Mircea Rusu, Marius Manole, Tania Popa, Cecilia Barbora , Radu Gheorghe, Alexandru Bindea , Florina Cercel, Serban Ionescu, Afrodita Androne, Dragos Ionescu, Razvan Popa si Monica Florescu. Piesa se joaca la Teatrul National I. L. Caragiale, Sala Amfiteatru de la ora 19:00. Pretul biletelor este de 30, 25 si 16 lei, in functie de pozitionarea in sala.

Showbiz

Unii cred ca lumea show-biz-ului este o lume ideala, insa, regizorul Dorin Eugen Ionescu doreste sa va mai taie din aripi si sa va prezinte cate ceva despre coruptia din industria divertismentului.

Din distributie fac parte Cristina Lilienfeld, Maria Antoaneta Tudor, Andreea Brian, Paul Diaconescu si Dorin Eugen Ionescu. Piesa se joaca la Teatrul Nottara, Sala George Constantin de la ora 19:30. Pretul biletelor este de 14,70 lei.

Stand-up comedy

Trupa Showtime va sustine doua spectacole de stand-up comedy. Primul spectacol are loc in 111 Downstairs by M.A.S.H, de la ora 19.45, iar celalalt in Glendale ART Cinema & Cafe cu incepere de la ora 22.00. Pretul unui bilet este de 15 lei.

Filme

Cassandra's Dream

Doi frati londonezi au o relatie cu o femeie venita in capitala Marii Britanii pentru a-si face un rost in viata. Destinul ei se incruciseaza din intamplare cu cele ale celor doi frati si, cand unul dintre ei se indragosteste de ea, femeia isi da seama de puterea pe care o are asupra sexului opus. Filmul ruleaza la Cinema Studio. Mai multe despre film aici.

Programul filmelor il gasiti aici.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea