De prin lume adunate

#victor rebengiuc #film #andi vasluianu #actori romani #cafeaua de weekend #intalnire actori

Intalneste-te cu actorii tai preferati la o cafea. Iata cum si unde!

Andi Vasluianu, Victor Rebengiuc, dar si alte nume importante de pe scena culturala romaneasca se vor intalni cu admiratorii la o cafea, in cadrul unui proiect ce isi propune sa apropie publicul de personalitati sonore. 

Începând din luna ianuarie a noului an, uşile Asociaţiei Culturale Control N se deschid pentru o serie de întâlniri şi discuţii cu personalităţi pe cât de diverse, pe atât de pasionante. "Cafeaua de Weekend" va fi momentul de răsplată la finalul unei săptămâni intense, momentul în care, alături de o persoană fascinantă din film, teatru, muzică, dans, arte plastice, literatură, fotografie, cinefilii se vor putea relaxa, ascultând şi fiind parte din poveşti spuse la o cafea, relateaza Mediafax.

"Cafeaua de Weekend" debutează cu o temă extrem de dezbătută: actoria între teatru şi film. Trei actori cheie ai filmului şi teatrului românesc vin să îi întâlnească pe toţi cei care doresc să îi cunoască, să îi asculte, să discute pe îndelete despre drumul dus-întors între scenă şi marele ecran.

"Andi Vasluianu, Şerban Pavlu şi Victor Rebengiuc vin la «Cafeaua de Weekend» în trei întâlniri diferite. Trei actori care jonglează cu succes cu teatrul şi filmul românesc. Cum au început? Cum ar vrea să continue? Cum se pregătesc pentru scenă şi cum pentru camera de filmare? Unde se simt mai în largul lor? Sunt doar câteva din temele discuţiei informale pe care ţi-am pregătit-o", se arată în comunicatul citat.

 

Cele trei întâlniri debutează cu Andi Vasluianu - 25 ianuarie, continuă cu Şerban Pavlu - 1 februarie şi se încheie cu Victor Rebengiuc - 8 februarie.

Durata unei "Cafele de Weekend" este de trei ore, între orele 12.00 şi 15.00. Persoanele interesate se pot înscrie, în limita locurilor disponibile, la info@controln.ro, până în joia premergătoare întâlnirii. Taxa de participare este de 100 de lei (pentru o întâlnire), 200 de lei (pentru două întâlniri) şi 270 de lei (pentru trei întâlniri). Taxa se achită până cel târziu în joia premergătoare primei întâlniri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea