De prin lume adunate

# evadare din tipare #activitati #primavara

Evadeaza din tipare in aceasta primavara

AFI Cotroceni inseamna "Evadare din tipare" sezonul acesta si te provoaca sa vezi cu alti ochi noile colectii. In cel mai mare mall din Romania ai nenumarate oportunitati de shopping si distractie pentru a iesi din monotonie si a te lasa inspirat. Schimba regulile jocului si exprima-ti stilul personal prin culori si combinatii mai curajoase. Pentru "Evadare din tipare" vino in AFI Cotroceni si vei fi rasplatit cu surprize si momente de rasfat.

AFI Cotroceni revine cu vesti bune pentru cei care vor sa aduca o nota de energie pozitiva, fie ca este vorba despre petrecerea timpului liber sau de innoirea garderobei ori noi produse de ingrijire &beauty.

Pentru pasionatii de shopping, cel mai mare mall din Romania pune la dispozitie noile colectii de primavara- vara, adaptate la trendurile sezonului.

Gasesti articole ce nu trebuie sa lipseasca din garderoba noului sezon. Modelele din denim inspirate din trendurile anilor 90 - jachete midi captusite cu blana sintetica, camasile western, saloptele, rochii, dar mai ales celebrii mom's jeans, sunt noutatea in aceasta primavara-vara si pot fi achizitionate din AFI Cotroceni.

"Cel mai tare se poarta personalitatea, un element care nu se va demoda niciodata. Traim o epoca in care incaltarile sport au detronat pantofii cu toc, o chestiune care vorbeste foarte mult despre cum a evoluat societatea. in ceea ce priveste piesele din denim, absolut toate micro-trend-urile care circulau in anii 90 au fost reinterpretate. Avem din nou celebrii mom's jeans. Perceptia legata de acesti jeansi, in urma cu doar cativa ani, era ca nu sunt sexy, ca nu flateaza silueta. in acest moment sunt considerati uber-sexy, au devenit chiar un reper, pot spune ca sunt o piesa de baza in orice garderoba. Sezonul acesta se poarta galbenul, nunantele pale (bleu, roz pudrat), dar si tonurile aprinse de rosu. Verdele poate fi regasit in multe colectii, alaturi, evident, de eternul negru.", a declarat Maurice Munteanu, stilist si fashion editor.

In aceasta perioada, asa cum te-a obisnuit, AFI Cotroceni te suprinde la shopping cu premii pe masura.

"Primavara este momentul proprice pentru a da refresh. Fie ca vorbim de articole vestimentare, de gestionarea timpului liber, ori de momente de rasfat&relaxare, oricare ar fi situatia, AFI Cotroceni te va suprinde daca il alegi ca destinatie. Vizita la cel mai mare mall din Romania este o experienta in sine iar pentru cei care vin la noi am pregatit numeroase surprize. In campania EVADARE DIN TIPARE clientii vor fi suprinsi, printre altele, cu premii instant.", a declarat Andra Grigorescu, Marketing Manager AFI Cotroceni.

Mai multe informatii despre noua campanie poti fi gasite pe site-ul AFI Cotroceni si pe pagina de Facebook.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea