De prin lume adunate

#ingrijire Golden Retriever #ingrijire caini #golden-retriever

Despre rasa de caini Golden Retriever

Cainii din rasa Golden Retriever sunt prietenosi, afectuosi, jucausi si agili. Adesea asociati cu copiii, cu pasiunea lor fata de apa, cu abilitatea lor fantastica de salvatori si recuperatori, cu capacitatea lor remarcabila de urmarire, cainii din rasa Golden Retriever au o multime de calitati care ii urca rapid in varful listei celor mai indragiti caini de companie.

 

 

Golden Retriever Aspect

Cu totii recunoastem un Golden Retriever imediat, blana sa de lungime medie si de un auriu stralucitor, il dau repede de gol. Sa nu uitam si de expresia prietenoasa care poate cuceri orice inima instant. Daca discutam de inaltime si greutate, atunci trebuie sa mentionam ca masculii adulti pot atinge o inaltime de 55 - 60 de centimetri si o greutate de 30 - 35 de kilograme, pe cand femelele ajung sa masoare intre 50 – 55 de centimetri si ating o greutate cuprinsa intre 27 si 32 de kilograme.

Golden Retriever Personalitate

Cainii din rasa Golden Retriever sunt plini de viata, afectuosi si blanzi. Ei se adapteaza, de obicei, foarte bine la viata de familie, mai ales atunci cand sunt implicati in toate activitatile ce se desfasoara atat in interiorul locuintei, cat si in exteriorul acesteia.

Daca te gandesti sa iti iei un companion Golden Retriever pentru paza, trebuie sa stii ca el nu are instincte de caine de protectie, dar cu toate acestea te va anunta daca ai vizitatori.

Golden Retrieverii sunt usor de dresat si educat, fiind rabdatori si executand comenzile cu usurinta.

Golden Retriever si familia

Asa cum mentionam anterior, cainii din rasa Goden Retriever se adapteaza cu usurinta la viata de familie. Ei sunt intotdeauna rabdatori si gentili cu copiii. Mai mult decat atat, ei sunt loiali proprietarului. De asemenea, cainii din aceasta rasa se inteleg perfect si cu alte animale de companie.

Golden Retriever abilitati

Caini din aceasta rasa sunt buni vanatori si inotatori. Ei pot lua cu usurinta urma, pot recupera anumite lucruri si pot detectata narcoticele imediat. Mai mult decat atat, ei sunt si buni ghizi pentru persoanele cu dizabilitati, fiind adesea folositi in acest scop.

Golden Retriever ingrijire

Trebuie sa stii ca Golden Retrieverii au nevoie de miscare, prin urmare atunci cand te decizi sa adopti sau sa cumperi un pui ori un adult din aceasta rasa, trebuie sa te asiguri ca dispui de suficient spatiu pentru joaca si alergare.

Blana unui Golden Retriever necesita si ea mai multa atentie, caci din cauza densitatii ei, trebuie curatata si periata cu atentie. Vestea buna este ca blana se curata cu usurinta.

Golden Retriever ingrijire

Avand in vedere ca este un caine de talie mare, Golden Retrieverul are si un apetit ridicat. Prin urmare, trebuie sa te asiguri ca ii poti achizitiona mancarea de care are nevoie si ca hrana pe care o va primi are un aport diferit si consistent de nutrienti.

FOTO: royalcanin.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea