De prin lume adunate

# evenimente casa timis #casa timis

Descopera frumusetea naturala si distractia la Casa Timis: evenimente programate

Gasirea locatiei potrivite pentru un anumit eveniment special, fie ca este legat de firma sau o ocazie speciala precum o nunta sau un botez, poate fi un moment dificil. Pe langa stabilirea bugetului si a numarului estimat de participanti, trebuie ca locatia aleasa sa raspunda multor alte cerinte si nevoi. Casa Timis este unul dintre locurile unde, indiferent de tipul de eveniment pe care doresti sa il organizezi, te va surprinde cu adevarat si iti vei dori sa revii, fie doar pentru a servi masa sau pentru a te bucura de una dintre experientele speciale oferite. Ce merita sa stii despre acest loc special de o frumusete uimitoare? Casa Timis – descopera frumusetea naturala a acestui loc

 

La doar 80 km de Bucuresti, se intinde domeniul care apartine unui vechi conac construit in stil neo-romanesc in 1925 si care, dupa multi ani de renovare, a devenit Casa Timis. Totusi, designul si decorurile au ramas, pentru a putea fi pastrat stilul si frumusetea naturala a acestui loc.

Orice tip de evenimente vei dori sa organizezi aici, serviciile impecabile si excelenta te vor ajuta sa ai parte de fiecare data de o petrecere, un teambuilding, o intalnire corporate sau un botez reusit.  Exista numeroase pachete flexibile ce pot fi adaptate dorintelor fiecarui client, iar de organizare, detalii tehnice sau atmosfera necesara nu trebuie sa te ocupi. Farmecul, ospitalitatea si profesionalismul echipei Casa Timis vor facilita realizarea fiecarei cerinte.

Aici, in mijlocul naturii, podgoria, parcul si spatiile de cazare speciale vor contribui la realizarea unui eveniment unic, care va crea amintiri memorabile in mintea fiecarui oaspete.

Evenimente si experiente Tailor-made – servicii complete impecabile

Esti in cautarea unei locatii rafinate, elegante, atemporale, unde sa poti organiza evenimente ale firmei, nunti si botezuri, atat in interior, cat si in aer liber? Casa Timis pune la dispozitia oaspetilor mai multe locatii unde pana la 220 de invitati vor avea parte de experiente cu totul speciale.

Veranda dintre Vii, Restaurantul Conac, sala Noblesse sau Terasa dintre Vii sunt restaurantele domeniului Casa Timis ce pot fi adaptate multor tipuri de evenimente. Indiferent de alegere, meniurile gourmet si serviciile impecabile sunt un must have. 

Casa Timis este acea locatie din Prahova, poate unica in tara noastra, unde fiecare oaspete va avea parte de experiente multisenzoriale in mijlocul naturii si va fi impresionat de tot ceea ce va descoperi aici.

FOTO: casatimis.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea