De prin lume adunate

#unde iesim #timp liber #delicatese #magazine

De unde cumparam delicii dulci la sfarsit de vara torida

Pe final de vara caniculara, iesi la plimbare si rasfata-te cu o inghetata aromata si delicioasa din Centrul Vechi. Poti continua cu cateva macarons fine si parfumate si briose si cupcakes in zeci de combinatii.

In ultima perioada, in Bucuresti apar tot mai multe magazine speciale, cu delicii carora nu le poti rezista. Astfel, la inceput de toamna calda, rafata-ti simturile cu bunatati pentru trup si suflet. Nu rata magazinele de delicatesuri din capitala, care te asteapta cu numeroase bunatati.

Macarons pentru toate gusturile

Un desert comun in Franta, procomigdalele cu diverse arome (macarons) nu se gaseau pana acum doi ani in Romania. De atunci, tot mai multe magazine ofera si astfel de delicii dulci celor care le trec pragul.

Astfel, poti alege macarons cu zmeura, cafea, ciocolata, lamaie, mere, portocale, trandafir, vanilie sau visine. Oferta este mult mai mare. In Bucuresti, macarons se gasesc la patiseriile Paul si la Macarons de Madame Lucie.

Inghetata in Centrul Vechi

Profita de ultimele zile calduroase si incearca sortimentele de inghetata pe care le gasesti la gelateriile din Centrul Vechi al Bucurestiului. La Gelato Mio, de pe strada Selari din Centrul Vechi te vei rasfata cu o inghetata delicioasa.

Ai de ales intre sortimentele de vanilie, menta, ciocolata si multe altele. Aici vei gasi inghetata adevarata. Diferenta dintre gelato si inghetata este semnificativa. La gelato nu vei gasi cristale de gheata, iar gustul este mult mai puternic.

Praline de la Belgium Factory

In Bucuresti, a aparut un nou magazin cu praline. Pentru momentele in care ai pofta de ceva dulce si decadent, acest magazin este alegerea potrivita. Vei gasi praline cu rom, coniac, lichior, coaja de portocala confiata, crema de alune, stafide, caramel, martipan, nuci caramelizate, cafea sau nuca de cocos.

Vei mai gasi si tablete de ciocolata, cu ardei iute, scortisoara, cardamom, fenicul, coriandru, piper sau sare. In magazin vei mai gasi si dulceturi, macarons, biscuiti, jeleuri, bomboane sau cafea. In plus, vei mai gasi si produse de patiserie, tarte cu fructe, briose cu ciocolata si multe alte delicatese care asteapta sa le degusti.

Briose parfumate

In Bucuresti, s-a deschis recent prima brioserie din tara: Stephany's. Aici vei gasi o gama extrem de variata de briose, muffins si cupcakes. Astfel, poti alege cupcakes cu straciatella, portocala, lamaie, ananas, morcov, oreo, banane, caramel, vanilie, dulce de leche, menta si multe altele. Dintre muffins, poti alege muffins cu ciocolata, mere si scortisoara sau fructe de padure.

Ceaiuri delicioase pentru seri racoroase

In magazinul online Tea Forte vei gasi numeroase sortimente de ceaiuri, pentru toate gusturile. In plus, pe langa ceaiuri vei gasi si numeroase accesorii pentru prepararea ceaiului. In magazin vei gasi numeroase sortimente de ceai negru, verde, organsc, alb, de plante, oolong sau rooibos. Pe site vei gasi si cani, infuzoare, accesorii pentru ceai, ceainice, dar si cadouri pentru cei dragi.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea