De prin lume adunate

#concert #expozitie #vernisaj #bucuresti

Concert Nicu Alifantis si dovleac copt la vernisajul expozitiei Bucurestiul alb-negru

Asociatia bucurestiul meu drag impreuna cu Libraria Carturesti va invita sa vedeti un Bucurestiul in alb si negru, la vernisajul unei expozitii care are loc pe peronul de la statia de metrou Unirea.

In 56 de fotografii alb-negru vei avea ocazia sa vezi un Bucuresti clasic si elegant. Fotografiile sunt realizate de membrii Bucurestiul meu drag . Nu sunt profesionisti, insa le place sa fotografieze Bucurestiul.

Vernisajul are loc vineri, 1 octombrie, la ora 18.30 pe peronul statiei de metrou Unirii 1. Aici, fiecare dintre fotografi isi va expune personal fotografia.

La ora 19.30 va avea loc vernisajul expozitiei si in Pasajul Universitatii . Fotografiile vor fi mutate apoi in Cafe Verona de la Libraria Carturesti. Fotografiile vor face astfel o calatorie prin oras.

La Cafe Verona, te asteapta must, turta dulce , dovleac si mere coapte , pentru a sarbatori toamna bucuresteana. La eveniment va canta si Nicu Alifantis.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea